Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Όλο χαμόγελα στην πρώτη της εμφάνιση μετά το Megxit [pics]

Μέγκαν Μαρκλ: Όλο χαμόγελα στην πρώτη της εμφάνιση μετά το Megxit [pics]
Μέγκαν Μαρκλ: Η Δούκισσα του Σάσεξ προσέφερε ζεστά γεύματα σε κέντρο που παρέχει βοήθεια σε γυναίκες που τη χρειάζονται, και φωτογραφήθηκε χαμογελώντας πλατιά με το προσωπικό.

Μέγκαν Μαρκλ: Η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης της από τα πριγκιπικά καθήκοντα και την αποχώρησή της από τη Βρετανία. Η Μέγκαν Μαρκλ απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο Victoria Harbour, όπου εμφανίστηκε χαρούμενη και χαλαρή.

Πιο συγκεκριμένα, βρετανικά μέσα ενημέρωσης εντόπισαν την Μέγκαν να επιβιβάζεται σε υδροπλάνο, σε περιοχή πολύ κοντά στην αξίας 14 εκατομμυρίων λιρών έπαυλη του Βανκούβερ, όπου εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, μαζί με τον οκτώ μηνών γιο τους, Άρτσι. Η Δούκισσα είχε καλύψει το κεφάλι της με την κουκούλα του μπουφάν της λόγω του κρύου, ωστόσο, χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό, δείχνοντας ευχαριστημένη από τις εξελίξεις και την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισσάβετ που ουσιαστικά στέκεται στο πλευρό των Σάσεξ στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας.

Στη συνέχεια η πανέμορφη Μέγκαν πραγματοποίησε μια επίσκεψη – έκπληξη στο Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ για να «προσφέρει υποστήριξη». Η Δούκισσα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail, προσέφερε ζεστά γεύματα σε γυναίκες και παιδιά που το έχουν ανάγκη, καθώς επίσης και ψυχολογική υποστήριξη. «Ρώτησε τι θα χρειάζονταν οι γυναίκες όσον αφορά την υποστήριξη. Ήταν μια ωραία συνάντηση », ανέφερε ένας υπάλληλος του κέντρου.

Η Μέγκαν συνομίλησε με το προσωπικό και φωτογραφήθηκε μαζί τους, χαμογελώντας πλατιά.

Όσον αφορά την εμφάνισή της η Δούκισσα επέλεξε να ανακυκλώσει την ντουλάπα της, φορώντας ένα παλτό Barbour αξίας 399 δολαρίων, το οποίο φόρεσε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2017 και μια τσάντα Cuyana αξίας 195 δολαρίων που φορούσε στο Wimbledon τον Ιούνιο του 2019. Φορούσε, επίσης, τις μπότες Le Chameau αξίας 493,36 δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments