Πολιτική

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Μεγάλη τιμή για το πρόσωπο μου, τη δικαιοσύνη και τη σύγχρονη Ελληνίδα

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Μεγάλη τιμή για το πρόσωπο μου, τη δικαιοσύνη και τη σύγχρονη Ελληνίδα
Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η πρόεδρος του ΣτΕ μίλησε για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να την προτείνει για Πρόεδρο Της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι είναι μια μεγάλη τιμή για την ίδια, για τη δικαιοσύνη, αλλά και για τη σύγχρονη Ελληνίδα.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την πρόταση του για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Πρωθυπουργός έκανε την έκπληξη και πρότεινε την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Πρόκειται για την πρώτη πρόεδρο στην ιστορία του Συμβουλίου Της Επικρατείας, που τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Άκρως τιμητική, χαρακτήρισε η Αικ. Σακελλαροπούλου με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να την προτείνει εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ως υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «με την πρόταση αυτή τιμάται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα».

Η δήλωση της κυρίας Σακελλαροπούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την άκρως τιμητική επιλογή να με προτείνει, εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ως υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι με την πρόταση αυτή τιμάται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα.

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την πρόταση και, σε περίπτωση εκλογής μου, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να υπηρετήσω το υψηλό καθήκον, όπως ορίζεται από το Σύνταγμα. Θεωρώ αυτονόητο και δηλώνω ότι, από τη στιγμή αυτή, απέχω από την άσκηση των δικαστικών μου καθηκόντων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments