Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Δουλεύει και αρέσει

Λάζαρος Λάμπρου: Δουλεύει και αρέσει
Λάζαρος Λάμπρου: Ο 22χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ δουλεύει σκληρά και αυτό το εκτιμούν στην Τούμπα.

Λάζαρος Λάμπρου: Ο μικρός του ΠΑΟΚ έκανε καλή εμφάνιση στο Κύπελλο με τον ΟΦΗ και τα βλέμματα των οπαδών στράφηκαν πάνω του. Άρχισαν δειλά δειλά να ακούγονται και σχόλια για το λόγο που δεν παίζει πολύ ο 22χρονος εξτρέμ αφού χθες ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος γνωρίζει την αξία του αλλά και το γεγονός ότι τον πιστεύουν στον ΠΑΟΚ.

Πιθανώς να κάνει και ο ίδιος ένα σημαντικό λάθος.

Όσες φορές έχει πάρει ευκαιρία από τον Αμπέλ Φερέιρα, ο 22χρονος προσπαθεί να δείξει το κάτι παραπάνω προχωρόντας σε εξεζητημένες ενέργειες, πιστεύοντας ίσως ότι με αυτό τον τρόπο θα κάνει τον κόσμο να τον αγαπήσει και τον προπονητή του να εντυπωσιαστεί. Δε λειτουργεί όμως πάντα έτσι το ποδόσφαιρο.

Χθες στην πρώτη του παρουσία του στην αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τον ΟΦΗ, ο μικρός ήταν όντως πολύ καλός. Ωστόσο, ένα άλλο στοιχείο που κάνει τον Φερέιρα να μην τον εμπιστεύεται είναι η καλοκαιρινή του παρουσία η οποία δεν ήταν καθόλου καλή και θα χρειαστούν αρκετές ανάλογες εμφανίσεις για να ξεχαστεί. Πάντως στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι που δεν γκρινιάζει, δουλεύει στο 100% και περιμένει ευκαιρίες σαν τη χθεσινή για να τις αξιοποιήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments