Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε: Τον πρότεινε στη Νάπολι ο Μέντες

Ντάνιελ Ποντένσε: Τον πρότεινε στη Νάπολι ο Μέντες
Ντάνιελ Ποντένσε: Ο διάσημος ατζέντης πρότεινε στην Νάπολι τον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Ντάνιελ Ποντένσε: Η Νάπολι έχει στρέψει όλη της την προσοχή στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό. Όμως μπορεί πολύ σύντομα οι “Παρτενοπέι” να ασχοληθούν με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο συνεργάζεται με τον Πορτογάλο ατζέντη Ζόρζε Μέντες προκειμένου να ξεφορτωθεί τον αριστερό της μπακ, Φαουζί Γκουλάμ, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ο διάσημος ατζέντης εκπροσωπεί και τον Ντανιέλ Ποντένσε, το οποίο πρότεινε στη Νάπολι, η οποία χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της Serie A. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού διατηρεί εξαιρετική φήμη στη Serie A και το ρεπορτάζ της ιστοσελίδα «areanapoli.it» ορίζει ως τιμή εκκίνησης για τη διαπραγμάτευση τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο έχει θετική γνώμη για τον Ποντένσε, αλλά στην παρούσα φάση δεν φέρεται να ενδιαφέρεται για μεσοεπιθετικό. Επιπλέον, το αντίτιμο για τη μεταγραφή κρίνεται υπερβολικό από τους «παρτενοπέι», οι οποίοι δίνουν προτεραιότητα στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments