Ελλάδα

Έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Συνελήφθη ο δράστης του άγριου φονικού [vid]

Έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Συνελήφθη ο δράστης του άγριου φονικού [vid]
Έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Στα χέρια της αστυνομίας μετά από από ανθρωποκυνηγητό ο φερόμενος δράστης

Έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Συνελήφθη μετά από το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης του άγριου εγκλήματος που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2020 στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για 51χρονο αγροτοκτηνοτρόφο από το Ζαρό που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις οπλοφορίας. Ο άνδρας αμέσως μετά την αιματοχυσία έγινε “καπνός”, ενώ συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Τετάρτης ο φερόμενος δράστηςμετέβη μεθυσμένος στο σπίτι όπου διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του. Ο 51χρονος δράστης ζήτησε να δει τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του, με τον ηλικιωμένο να βγαίνει στην είσοδο του σπιτιού του να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταξύ θύματος και θύτη ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός, η οποία έληξε με τον δράστη να πυροβολεί με ένα όπλο τον άτυχο ηλικιωμένο.

Ο δράστης φέρεται να ρώτησε τον σπιτονοικοκύρη αναφορικά με το ενοίκιο της εν διαστάσει συζύγου του, με τον ηλικιωμένο να του απαντά και τον φερόμενο θύτη να τον πυροβολεί τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

 

Από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε και η σύζυγος του θύματος. H 65χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ με κάταγμα δεξιού ώμου. Η περιοχή γύρω από το σπίτι όπου σημειώθηκε το έγκλημα αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ όπως είναι λογικό πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε πέριξ, προκειμένου να πληροφορηθεί το τι είχε συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων των Μοιρών, ο εκλιπών ήταν ένας καλός άνθρωπος, ο οποίος δε δημιουργούσε προβλήματα στον περίγυρό του.

Την τιμωρία του 51χρονου ζητά ο γιος του θύματος

“Ο πατέρας μου δεν τον ήξερε ούτε τον είχε ξαναδεί ποτέ του. Τον ρώτησε ο δράστης αν είναι αυτός που νοικιάζει και πόσο νοικιάζει το σπίτι στη γυναίκα. Ο πατέρας μου δεν του απάντησε για το ενοίκιο καθώς δεν τον αφορούσε. Τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα μου. Πρέπει να τιμωρηθεί”, δηλώνει ο γιος του θύματος.

Από θαύμα γλίτωσαν παιδιά που έπαιζαν σε γειτονικό σπίτι

Από τους συνολικά δέκα πυροβολισμούς που “έριξε” ο 51χρονος, 2-3 σφαίρες “καρφώθηκαν” στην πόρτα γειτονικού σπιτιού. Από θαύμα σώθηκαν παιδάκια που αμέριμνα έπαιζαν μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments