Διεθνή

Γερμανία: Έρευνα φανερώνει ψύχωση με ερωτικές ταινίες βασισμένες σε πρόσφυγες

Γερμανία: Έρευνα φανερώνει ψύχωση με ερωτικές ταινίες βασισμένες σε πρόσφυγες
Γερμανία: Το νέο φετίχ των Γερμανών είναι να παρακολουθούν ερωτικές ταινίες, των οποίων το σενάριο να είναι βασισμένο σε πρόσφυγες.

Γερμανία: Από το 2015, όταν η Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ ουσιαστικά “άνοιξε” τα σύνορα για τους πρόσφυγες, οι Γερμανοί πολίτες έχουν αλλάξει πολλές από τις συνήθειες τους. Οι μεταναστευτικές ροές διαφοροποίησαν μάλιστα ακόμη και τις προτιμήσεις τους στη θέαση αισθησιακών ταινιών, καθώς έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Sun αναφέρει πως όλο και περισσότεροι Γερμανοί παρακολουθούν ερωτικές ταινίες των οποίων το σενάριο είναι βασισμένο σε πρόσφυγες.

Μάλιστα αντιλαμβανόμενοι του φαινομένου, εταιρίες παραγωγής αισθησιακών ταινιών στη Γερμανία έχουν στραφεί στην συγκεκριμένη κατηγορία δημιουργώντας όλο και περισσότερα σενάρια βασισμένα σε πρωταγωνιστές που παραπέμπουν σε πρόσφυγες. Οι αναζητήσεις της Google για τις δύο κατηγορίες «π@ρνογραφία των προσφύγων» και την «π@ρνογραφία του χιτζάμπ» έχουν χτυπήσει «κόκκινο» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ οι δημοφιλείς ιστότοποι που ασχολούνται με ερωτικές φαντασίες, όπως YouPorn και Pornhub, απαριθμούν εκατοντάδες σχετικά κλιπ.

«Οι Γερμανοί θέλουν να βλέπουν τον ταλαιπωρημένο μετανάστη περισσότερο ταπεινωμένο», δηλώνουν οι ειδικοί σε μία προσπάθεια να εξηγήσουν το φαινόμενο. Στις π@ρνογραφικές ταινίες των προσφύγων, οι περισσότερες δείχνουν ηθοποιούς από τη Μέση Ανατολή που να είναι υπόδουλοι λευκών αρσενικών. «Ορισμένες από τις ταινίες είναι στην αραβική γλώσσα. Αυτό θεωρείται ως μια ακόμη προσπάθεια να παρουσιαστούν οι μετανάστες ως μυστηριώδη αντικείμενα πόθου», αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γερμανού ανθρωπολόγου Γιάκομπ Παστέτερ στο δίκτυο «InfoMigrants», η ερωτικός προσανατολισμός είναι «ένα μέσο για να εξοικειωθεί κανείς με πράγματα που του είναι ξένα». «Οι άνθρωποι θέλουν να βιώσουν τουλάχιστον μία στοιχειώδη σχέση μεταξύ των ερωτικών πράξεων που βλέπουν και των θεμάτων της καθημερινής ζωής, όπως συμβαίνει με την π@ρνογραφία των προσφύγων. Για τον λόγο αυτόν και το π@ρνό των προσφύγων γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο στη Γερμανία».

«Το περιεχόμενο είναι συνήθως ιδιαίτερα υποτιμητικό για τις γυναίκες, όπου εμφανίζονται να υφίστανται  κακοποίηση για λίγα χρήματα ή επειδή δεν έχουν τη δύναμη να αρνηθούν να υποκύψουν στις επιταγές του άνδρα-Ευρωπαίου. Κάποιοι ισχυρίζονται πως η αύξηση αυτή της αναζήτησης του συγκεκριμένου είδους π@ρνό σχετίζεται με την επιθυμία των Γερμανών να βλέπουν τους πρόσφυγες να εξευτελίζονται ακόμα περισσότερο», γράφει η εφημερίδα «The Sun».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments