Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παίκτης της Λίβερπουλ στο στόχαστρο των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Παίκτης της Λίβερπουλ στο στόχαστρο των Πειραιωτών
Ολυμπιακός: Οι "Ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν να αναζητούν ποδοσφαιριστή για την επιθετική τους γραμμή.

Ολυμπιακός: Με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, στον Πειραιά το βάρος πέφτει στην απόκτηση επιθετικού. Οι “Ερυθρόλευκοι” αναζητούν τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί στη κορυφή της επιθετικής γραμμής και θα δώσει στον Μαροκινό τις ανάσες που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η σεζόν.

Οι στόχοι για την επίθεση είναι συγκεκριμένοι. Ένα από τα ονόματα που εδώ και καιρό υπάρχει στη σχετική λίστα του Ολυμπιακού είναι ο πάλαι ποτέ επιθετικός των Πειραιωτών, Χασάν. Ο Αιγύπτιος ωστόσο δεν είναι ο μόνος που “παίζει” για τους “Ερυθρόλευκους”, με τα ρεπορτάζ να εμπλέκουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον 22χρονο Ταϊβό Αβονιγί, με τον Νιγηριανό να ανήκει στη Λίβερπουλ και να αγωνίζεται ως δανεικός στη γερμανική Μάιντζ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του goal.com,  οι “Κόκκινοι” εξετάζουν τον τερματισμό του δανεισμού του από τους Γερμανούς, καθώς ο παίκτης δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιζητούσε. Η προοπτική αυτή ανοίγει τον δρόμο στον Ολυμπιακό να κινηθεί για την απόκτησή του, με το ρεπορτάζ να τονίζει πως ο παίκτης διαθέτει όλα τα στοιχεία που επιθυμεί ο Πέδρο Μαρτίνς για το μεταγραφικό του στόχο.

22χρονος φορ, διεθνής με την Κ-23 της Νιγηρίας, αποκτήθηκε το 2015 από την Λίβερπουλ, έκτοτε όμως αγωνίζεται ως δανεικός σε άλλες ομάδες (Φρανκφούρτη, Ναϊμέγκεν, Γάνδη, Μπουσκρόν) με τους κόκκινους να αδυνατούν μέχρι στιγμής να του εξασφαλίσουν άδεια εργασίας για να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments