Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Ο διακαής πόθος του Σάββα Παντελίδη

Λάζαρος Λάμπρου: Ο διακαής πόθος του Σάββα Παντελίδη
Λάζαρος Λάμπρου: Τον επιθετικό του ΠΑΟΚ θέλει στον Ατρόμητο ο Σάββας Παντελίδης.

Λάζαρος Λάμπρου: Ο Ατρόμητος πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Σάββας Παντελίδης. Σε οκτώ παιχνίδια με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο τους, οι Περιστεριώτες μετρούν 4 νίκες, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Η μία ήττα μάλιστα μπορεί να πει κανείς ότι ήταν εντός του προγράμματος, διότι ήταν από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Και η δεύτερη ήττα δεν στοίχισε στον Ατρόμητο. Μπορεί ο Βόλος να κέρδισε 2-0 μέσα στο Περιστέρι, αλλά η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε στον Ατρόμητο. Ο Σάββας Παντελίδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει οδηγήσει τον Ατρόμητο μέσα σε 1,5 μήνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου και στην 6αδα του Πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν στην 6η θέση με τον Παναθηναϊκό (αμφότεροι έχουν 25 βαθμούς).

Μάλιστα ο Ατρόμητος παρουσιάζει και πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια του. Όλα αυτά έχουν πείσει τον Γιώργο Σπανό, να ικανοποιήσει τις μεταγραφικές επιθυμίες του Σάββα Παντελίδη. Νο1 προτεραιότητά του Έλληνα τεχνικού είναι ένας εξτρέμ. Ιδανικά θα ήθελε να φέρει στο Περιστέρι τον Λάζαρο Λάμπρου. Πριν λίγο καιρό φάνταζε εύκολη η περίπτωση δανεισμού του Έλληνα άσου, όμως τώρα είναι δύσκολο.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα που σιγά σιγά δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στον Λάμπρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments