Ελλάδα

Βόλος: Πίτμπουλ κατασπάραξε την ιδιοκτήτριά του όταν κατάλαβε πως είναι νεκρή

Βόλος: Πίτμπουλ κατασπάραξε την ιδιοκτήτριά του όταν κατάλαβε πως είναι νεκρή
Βόλος: Ο σύζυγός της την εντόπισε πεσμένη στο πάτωμα και τον σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ, να είναι από πάνω της και να την δαγκώνει.

Βόλος: Φρίκη έχει προκαλέσει το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί του Σαββάτου στον Βόλο όταν ένας σκύλος ράτσας πιτμπουλ κατασπάραξε την ιδιοκτήτριά του αφού κατάλαβε πως είναι νεκρή! Ειδικότερα, όλα έγιναν σήμερα, στις 11.00 το πρωί, όταν μία 69χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στα Καλά Νερά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο. Η γυναίκα φαίνεται ότι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, και έχασε τις αισθήσεις της στην κουζίνα του σπιτιού, την ώρα που ο σύζυγός της απουσίαζε. Μόλις επέστρεψε στην οικία του, εντόπισε τη γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα και τον σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ, να είναι από πάνω της και να την δαγκώνει.

Η γυναίκα έφερε βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό και αίματα σε πολλά σημεία του κορμιού της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκύλος, μόλις κατάλαβε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή όρμησε επάνω της και την δάγκωσε με μανία. Σε κατάσταση πανικού ο σύζυγος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου, έφτασε στο σημείο, όπου διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Επίθεση πιτμπουλ σε 11χρονο

Να υπενθυμίσουμε πως, ακόμη μία επίθεση από πιτμπουλ είχε δεχθεί πριν ένα μήνα ένας 11χρονος από τις Σέρρες.  Το σκυλί τον δάγκωνε ξανά και ξανά στο δεξί πόδι.«Eγώ περνούσα έξω από το σπίτι εκείνης της κυρίας όταν την είδα να ανοίγει την μεγάλη συρόμενη πόρτα για να συναντήσει έναν συγγενή της που περνούσε από έξω. Εγώ δεν είχα κάνει τίποτα. Τότε το σκυλί πετάχτηκε έξω και μου όρμηξε. Άρχισε να με δαγκώνει. Τρόμαξα. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Τέσσερις ενήλικες προσπαθούσαν να το τραβήξουν από πάνω μου. Εγώ πόνεσα πολύ και φοβήθηκα» λέει ο 11χρονος στα SerraikaNea.gr.

Ο πατέρας του 11χρονου λέει πως το παιδί του στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του για τρεις λόγους. «Πρώτον επειδή το σκυλί του όρμησε στο πόδι και όχι στον λαιμό. Δεύτερον επειδή στο σημείο που το δάγκωσε τα δόντια δεν έφτασαν στην αρτηρία ώστε να κινδυνέψει η ζωή του. Και τρίτον επειδή μπροστά στο περιστατικό ήταν πολλοί ενήλικες που κυριολεκτικά έσωσαν το παιδί μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Για μένα φταίει η ιδιοκτήτρια», λέει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments