Lifestyle

Δωροθέα Μερκούρη: Είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα [vid]

Δωροθέα Μερκούρη: Είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα [vid]
Δωροθέα Μερκούρη: «Έπεφτα πάρα πολύ στα πατώματα όταν ήμουν μικρή με τις σχέσεις και τους έρωτες μου».

Δωροθέα Μερκούρη: Στην αγαπημένη της γειτονιά, στην Πλάκα περπάτησε με την κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» η  όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός, Δωροθέα Μερκούρη. Η γοητευτική ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έρωτα, τη σχέση της με το χρόνο αλλά και τις κορούλες της, δηλώνοντας σχετικά:

«Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα έχω ρυτίδες. Θα έχω ρυτίδες γιατί γελάω πάρα πολύ, έχω πάρα πολλές εκφράσεις και τα ζω όλα πολύ έντονα. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να μου συμβεί είναι να μην είμαι ευχαριστημένη και χαρούμενη μέσα στη μέρα μου γιατί αυτό σίγουρα θα με γεράσει πολύ πιο γρήγορα από μια ρυτίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είμαι 32 χρονών. Πια δεν μπορώ να τρώω τίποτα τα βράδια. Θα το δεχτώ και αυτό σαν αλλαγή της ηλικίας και θα το αγαπήσω», ενώ παραδέχτηκε πως μικρότερη ήταν πάρα πολύ ανασφαλής. Τα τελευταία πέντε χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου, θα έλεγα πως έχω αποκτήσει μια αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για τις κόρες της: «Οι κόρες μου δεν αντιλαμβάνονται την ομορφιά τους. Δεν θεωρούν ότι είναι πανέμορφες», σχολίασε η μελαχρινή καλλονή, αναφερόμενη στην Ηλέκτρα και τη Γαία, συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι καλό, γιατί δεν είναι μόνο η ομορφιά αυτό που χρειαζόμαστε».

Τέλος, όσον αφορά τη σχέση με τον έρωτα δεν δίστασε να παραδεχτεί: «Έπεφτα πάρα πολύ στα πατώματα όταν ήμουν μικρή με τις σχέσεις και τους έρωτες μου. Τα ζω όλα με πάρα πολύ πάθος. Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη αλλά είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα. Να ξαναερωτευτώ και να ξαναπληγωθώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments