Πολιτική

Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου – Στρατάκη: “Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο”

Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου – Στρατάκη: “Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο”
Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου - Στρατάκη: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ συγκρούστηκε τηλεοπτικά με τον δημοσιογράφο, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο δεύτερος από ομάδα ακροδεξιών στο Σύνταγμα.

Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου – Στρατάκη:Άγριος καβγάς ξέσπασε στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής μεταξύ του βουλευτή και γραμματέα της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου και του δημοσιογράφου, Γιάννη Στρατάκη, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος από ομάδα ακροδεξιών, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατά των μεταναστών που έγινε χθες στο Σύνταγμα.

Συμμετέχοντας σε πάνελ στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, στον ΑΝΤ1, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε πως “τα προβλήματα και οι πραγματικές δυσκολίες που υπάρχουν να αντιμετωπιστεί ένα μεγάλο πρόβλημα (σσ. μεταναστευτικό) τα εκμεταλλεύονται κάποιοι, οι οποίοι στη συγκεκριμένη περίπτωση προβάλλουν τις ακροδεξιές και ρατσιστικές απόψεις τους, και όχι μόνο με λόγια”. Καταδίκασε την επίθεση κατά του δημοσιογράφου και τόνισε πως “όλοι μας με μια φωνή θα πρέπει να πούμε ‘στοπ’ σε αυτές τις φασιστικές αντιλήψεις”.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Γιάννης Στρατάκης, ο οποίος είπε: “με αυτούς όμως κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες και διαδήλωναν για την εξωτερική πολιτική της χώρας”. “Με αυτούς ήσασταν μαζί στην πλατεία το ’11, κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις”, είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, με τον δημοσιογράφο να απαντά: “Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα”. Οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο, με τον κ. Κεγκέρογλου να λέει στον δημοσιογράφο: “Με τον Καμμένο κοιμόσουν κ. Στρατάκη” και τον κ. Στρατάκη να αποκρίνεται: “Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά”.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments