Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο συγνώμη: Απολογήθηκε για το περιστατικό στο Ηράκλειο ο Πορτογάλος [pic]

Ρούμπεν Σεμέδο συγνώμη: Απολογήθηκε για το περιστατικό στο Ηράκλειο ο Πορτογάλος [pic]
Ρούμπεν Σεμέδο συγνώμη: Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού με ανάρτηση του στο Instagram ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του.

Ρούμπεν Σεμέδο συγνώμη: Ο στόπερ των «ερυθρολεύκων» αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ μετά από ένταση. Συγκεκριμένα στο φινάλε της αναμέτρησης στο Ηράκλειο, ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε μία αψιμαχία με ένα ball boy, όπως φάνηκε από την τηλεοπτική κάλυψη του ζήτησε την μπάλα του αγώνα, και ο Φερέιρα που ήταν δίπλα ζήτησε τον λόγο από τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό των «ερυθρολεύκων».

Οι δυο τους τα είπαν σε έντονο ύφος, υπήρξαν σπρωξίματα και ο ρέφερι Μανούχος ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα. Τότε φώναξε τον 26χρονο κοντά του και ύστερα από επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του, έδειξε στον Σεμέδο την κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη και τον απέβαλε. Αυτόματα ο 26χρονος στόπερ τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Κυριακή.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την κόκκινη που του στερεί τη συμμετοχή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν “σκασμένος”, αλλά παραδέχτηκε την κακή του ενέργεια και ζήτησε συγγνώμη. Ο Πορτογάλος με ανάρτησή του στο Instagram επισήμανε: «Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και από το παιδί για την κακή συμπεριφορά μου. Τίποτα δεν δικαιολογεί αυτήν την πράξη. Συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτήν την καλή νίκη».

Δείτε την ανάρτηση του Ρούμπεν Σεμέδο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments