Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: “Σβήνει” το σενάριο της Γουλβς

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: “Σβήνει” το σενάριο της Γουλβς
Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Όσο οι μέρες κυλούν τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου επιθετικού στην Ένωση, μιας και η Γουλβς φαίνεται να μένει στη αρχική της πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Μπαίνοντας πλέον στη τελική ευθεία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, στην ΑΕΚ βρίσκονται σε στάση αναμονής αναφορικά με το ζήτημα τον επιθετικό. Η Γουλβς δείχνει να παραμένει στη πρώτη της πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Νέλσον Ολιβέιρα, με τους “Κιτρινόμαυρους” να απαντούν αρνητικά στον αγγλικό σύλλογο ζητώντας το ποσό που θα προταθεί να αγγίζει αυτό της ρήτρας που είναι τοποθετημένη στο συμβόλαιο του παίκτη.

Οι “Λύκοι” μπορεί να έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Πορτογάλο επιθετικό, ωστόσο αν δεν ικανοποιήσουν τον “Δικέφαλο” οι συζητήσεις δεν θα έχουν αίσιο τέλος, με τον παίκτη να παραμένει στην Αθήνα και στην “αγκαλιά” του Μάσιμο Καρέρα. Από τα ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Νέλσον Ολιβέιρα επιθυμεί να μεταγραφεί στον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, παράλληλα όμως στο αγωνιστικό κομμάτι φανερώνεται προσηλωμένος στην ΑΕΚ δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις, κάτι που φαίνεται και στα επίσημα παιχνίδια της Ένωσης.

Σε περίπτωση που η φημολογούμενη πρόταση για τον Ολιβέιρα δεν έρθει στα ταμεία της ΑΕΚ, αυτομάτως οι “Κιτρινόμαυροι” θα παγώσουν τις όποιες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για την αναζήτηση αντικαταστάτη του Πορτογάλου. Στην Ισπανία τα δημοσιεύματα θέλουν τον Αραούχο να πιέζει την Λας Πάλμας να τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου εκείνος να μεταπηδήσει στην ΑΕΚ, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος δεν παρουσιάζεται διατεθειμένος να του κάνει το… χατίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments