Αθλητισμός

Βαλένθια Μπαρτσελόνα επεισόδια: «Άγρια» συμπλοκή οπαδών πριν τον αγώνα [vid]

Βαλένθια Μπαρτσελόνα επεισόδια: «Άγρια» συμπλοκή οπαδών πριν τον αγώνα [vid]
Βαλένθια Μπαρτσελόνα επεισόδια: Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν με πέτρες, καρέκλες και λοστούς.

Βαλένθια Μπαρτσελόνα επεισόδια: Απίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν στους δρόμους της Βαλένθια από χούλιγκαν που πέταγαν καρέκλες και τραπέζια.Οπαδοί της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνα μετέτρεψαν σε… πεδίο μάχης τον περιβάλλοντα χώρο του “Μεστάγια” λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν με πέτρες, καρέκλες και λοστούς.

https://twitter.com/TheEuropeanLad/status/1221057232202358784?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1221057232202358784&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fpodosfairo%2Fagries-symplokes-opadon-prin-to-valenthia-mpartselona-video%2F2962020%2F

Οι αστυνομικές αρχές της πόλης άργησαν να κάνουν την επέμβαση τους και να τους περιορίσουν. Σημειώνεται επίσης πως η κόντρα των δυο ομάδων είναι μεγάλη και το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει εντείνει την αντιπαλότητα.

Σύμφωνα με το sportbet.gr η Βαλένθια έχει μία ήττα στις τελευταίες 6 αγωνιστικές, μία νίκη στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα και μία ήττα στα τελευταία 15 ματς η Μπαρτσελόνα και αυτή στο Σούπερ Καπ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Κακή εμφάνιση από τη Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε εύκολα με 4-1 στην έδρα της Μαγιόρκα. Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι που κυριάρχησαν απόλυτα με τη Βαλένθια να μένει με 10 παίχτες στο 51’. Στο 79’ το 4-0, με τις «Νυχτερίδες» να μειώνουν απλά στο 82’. Στο κύπελλο η Βαλένθια επικράτησε την Τετάρτη με 0-1 της Λογρονιές και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Το 2008 και σε ματς κυπέλλου η τελευταία εντός έδρας νίκη της επί της Μπαρτσελόνα. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Παρέχο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προβληματίζει η Μπαρτσελόνα που προέρχεται από δύο εξαιρετικά «αγχωτικές» νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο 1-0 επί της Γρανάδα αν και αρκετά απειλητική χρειάστηκε να περάσουν 76’ λεπτά για να βάλει το γκολ της νίκης και με τον αντίπαλό της να αγωνίζεται από το 69’ με παίχτη λιγότερο. Στο κύπελλο την Τετάρτη ήταν κακή εκτός έδρας στο πρώτο ημίχρονο με την ασήμαντη Ίμπιζα, δέχτηκε νωρίς το γκολ με το 1-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Και πάλι πολύ δύσκολα να αγωνιστεί ο φορ Σουάρες.

Εκτίμηση

Πολύ υψηλός ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού παιχνιδιού για την Μπαρτσελόνα, που είναι κακή στο πρώτο ημίχρονο πάντα, ενώ σκοράρει και με δυσκολία. Με έφεση στο γκολ η Βαλένθια, αλλά αμυντικά παρουσιάζει αδυναμίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments