Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Φουλάρει για τον Αργεντινό η Ένωση

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Φουλάρει για τον Αργεντινό η Ένωση
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Εντείνουν τις προσπάθειές τους στην Ένωση για την απόκτηση του Αργεντινού.

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Η Γουλβς ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία. Όμως η αγγλική ομάδα δεν έχει επανέλθει με κάποια πρόταση για την απόκτησή του. Ανεξάρτητα πάντως από την υπόθεση του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να φέρουν πίσω τον Σέρχιο Αραούχο από την Λας Πάλμας .

Στην Ένωση πλέον εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ντύσουν ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Αργεντινό. Η ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει επικίνδυνα, η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς έχουν σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του Αραούχο. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει σαν τρελός να επιστρέψει και περιμένει καρτερικά να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες γνωρίζοντας πως στην Ελλάδα πέρασε ίσως τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, σε δηλώσεις του ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο τονίζοντας:

«Μόνο ένας παίκτης θα αποχωρήσει και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πριν έρθει η Δευτέρα. Πιστεύω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο η υπόθεση του Αραούχο θα έχει κλείσει. Ο παίκτης θέλει να φύγει γιατί του προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα. Αν όμως μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει κλείσει το θέμα τότε θα συνεχίσει να προπονείται με εμάς, δεν μπορούμε να αφήσουμε ένα τόσο σημαντικό μας περιουσιακό στοιχείο στην άκρη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments