Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: “Με 3 εκατομμύρια ευρώ για 4 χρόνια στην ΑΕΚ ο Αραούχο”

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: “Με 3 εκατομμύρια ευρώ για 4 χρόνια στην ΑΕΚ ο Αραούχο”
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Αργεντινός βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην Ένωση.

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου το όνομα του Σέρχιο Αρχούχο δεν υπήρχε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Η ομάδα έχει τον Νέλσον Ολιβέιρα και δεν έψαχνε για σέντερ φορ. Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν η Γουλβς εμφανίστηκε έτοιμη να αγοράσει τον Πορτογάλο σέντερ φορ. Οι “λύκοι” χτύπησαν την πόρτα της Ελληνικής ομάδας, αλλά δεν έδιναν τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα.

Μέσα σε λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον Αραούχο σε περίπτωση που πουλήσει τον Ολιβέιρα και μόνο τότε. Ωστόσο οι Άγγλοι δεν επέστρεψαν ποτέ. Αυτό έκανε τους “κιτρινόμαυρους” να σκέφτονται το ενδεχόμενο να πάρουν και τον Αργεντινό προκειμένου να είναι καλυμένοι αν ο Πορτογάλος αποχωρήσει τελικά στο τέλος της σεζόν.

Για τελειωμένη υπόθεση μιλάνε οι Ισπανοί

Μπορεί σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι της ΑΕΚ να προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους, αλλά οι Ισπανοί επιμένουν ότι η υπόθεση έχει στο τελικό της στάδιο και μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της «La Provincia» αναφέρει:«Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο επόμενος παίκτης της Λας Πάλμας που θα αποχωρήσει από την ομάδα όντας στον δρόμο προς την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα επιστρέψει εκεί όπου έπαιξε άλλες δυο θητείες.

Στον αθηναϊκό σύλλογος, θα βρει ξανά τον Μάρκο Λιβάγια που έχει περάσει και εκείνος από την Λας Πάλμας. Ο 27χρονος Αργεντινός το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2023 και είχε ρήτρα αγοράς 60 εκατ. ευρώ, ήθελε πολύ να επιστρέψει στην ΑΕΚ και τώρα τα κατάφερε να επιστρέψει. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Μαρτίνεθ έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της μεταγραφής του Τσίνο που θα αποφέρει 3.000.000 ευρώ στα ταμεία της ομάδας και έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για 4 χρόνια.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, θα πρέπει πρώτη το ελληνικό κλαμπ να πωλήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα που χθες έπαιξε 59 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό που αναφέρουν πάντως οι πηγές μας από τις Κανάριες Νήσους, είναι πως τις επόμενες ώρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ. Σήμερα μάλιστα ο Αργεντινός δεν προπονήθηκε με το σύνολο του Πέπε Μελ στο γήπεδο, αλλά έμεινε στο γυμναστήριο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments