Lifestyle

Ασημίνα Χαρίτου: Η ginger απόχρωση στα καλύτερά της

Ασημίνα Χαρίτου: Η ginger απόχρωση στα καλύτερά της
Ασημίνα Χαρίτου: Η παρουσία της στο Greece Next Top Model 2 ήταν μόνο η αρχή.

Ασημίνα Χαρίτου: Τη γνωρίσαμε στο Greece Next Top Model 2 και έκτοτε δεν βγήκε από το μυαλό μας. Το όμορφο μοντέλο ήρθε για να μείνει και να εδραιώσει τη παρουσία του τόσο στον χώρο του μόντελινγκ όσο και σε αυτό των μίντια. Το πέρασμά της στο GNTM2 ήταν μονάχα η αρχή, αφού τα σχέδια του όμορφου μοντέλου έχουν βάθος… χρόνου!

Οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα, Νώντα Παπαντωνίου – τον πρώην της Ιωάννας Τούνη. Η ίδια όμως με απάντησή της διέψευσε όλα όσα της χρεώνουν δηλώνοντας ελεύθερη και ωραία. “Μα είναι δυνατόν; Από όλους τους μαϊντανούς αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν; Νομίζω πως εγώ δεν είμαι influencer με πλαστικές στη μύτη, που βγάζει φωτογραφίες σε μνημεία του Ολοκαυτώματος για να μου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα μου”.

Η Ασημίνα Χαρίτου έχει βάλει μπροστά το νέο της πρότζεκτ που δεν είναι άλλο από το προσωπικό της κανάλι στο Instagram. Εκεί με αφορμή το… μαλλί δημιούργησε την εκπομπή Gingerstorm στην οποία επιθυμεί να πάρει συνεντεύξεις από γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ, ακόμη και από πολιτικούς. Είναι σαφές πως η Ασημίνα παραβλέπει το μόντελινγκ κοιτάζοντας κατάματα τον τηλεοπτικό φακό, αφού όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη της όνειρό της είναι να συνεργαστεί με τους “Ράδιο Αρβύλα” και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Όπως και να χει! Η Ασημίνα Χαρίτου ήρθε για να μείνει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments