Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή Kαλό Μεσημεράκι: Τι είπε για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha [vid]

Σταματίνα Τσιμτσιλή Kαλό Μεσημεράκι: Τι είπε για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha [vid]
Σταματίνα Τσιμτσιλή Kαλό Μεσημεράκι:"Κάθισα καμιά ώρα μαζί της και συζητάγαμε", δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Τσιμτσιλή Kαλό Μεσημεράκι:Τσιμτσιλή για αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha: “Κάθισα καμιά ώρα μαζί της και συζητάγαμε…”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό μεσημεράκι” και μίλησε για τη φημολογούμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση. Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια είπε: Θα σου πω ότι, πριν από δύο τρεις βδομάδες που ήμουν καλεσμένη της, κάθισα καμιά ώρα μετά και συζητάγαμε. Είπαμε για παιδιά, για ταξίδια, για διακοπές.

 

Της έλεγα εγώ για Λονδίνο και αυτή για τις δικές της διακοπές. Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Σήμερα δεν την πέτυχα στο διάδρομο να την ρωτήσω. Την θεωρώ όμως ,όπως και να ‘χει, μάγκα που μπορεί και διαχειρίζεται το τηλεοπτικό της μέλλον ή το μέλλον της γενικότερα. Γενικώς με όλο τον τρόπο που έχει κινηθεί, νομίζω ότι παραδίδει μαθήματα διαχείρισης καριέρας, συμπεριφοράς. Το να μπορείς να επιλέξεις μόνος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων νομίζω ότι είναι μεγάλη της μαγκιά και μπράβο της. Αν ισχύει γιατί δεν ξέρω αν θα το επιβεβαιώσει”, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments