Ελλάδα

Κρήτη σκελετός: Βρέθηκαν ανθρώπινα κόκαλα στην παραλία του Μπάλου

Κρήτη σκελετός: Βρέθηκαν ανθρώπινα κόκαλα στην παραλία του Μπάλου
Κρήτη σκελετός: Μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος έγιναν περιπατητές εντοπίζοντας στην παραλία του Μπάλου έναν ανθρώπινο σκελετό.

Κρήτη σκελετός: Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας περιηγητές στην περιοχή του Μπάλου. Εκεί που έκανα τη βόλτα τους διασχίζοντας τη φημισμένη παραλία αντίκρισαν ανθρώπινα οστά.

Μετά το αρχικό σοκ, οι περιηγητές ειδοποίησαν αμέσως το Λιμεναρχείο Κισάμου το οποίο ενημέρωσε ιατροδικαστή ο οποίος θα εξετάσει τα ευρήματα. Πρόκειται για κρανίο και οστά που εντοπίστηκαν περίπου 10 μέτρα από την ακτή στο σημείο που «σκάει» το κύμα και πιθανότατα αποκαλύφθηκαν όταν “ξεθάφτηκαν” από την άμμο μετά τις κακοκαιρίες. Σε πρώτη φάση δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για οστά γυναίκας ή άντρα, ούτε πόσο καιρό παρέμεναν στο σημείο.

Οι αρχές ήδη ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος, αν και η υπόθεση δεδομένα θεωρείται αρκετά δύσκολη. Ο ιατροδικαστής αναμένεται να δώσει φως στην υπόθεση προσπαθώντας να ταυτοποιήσει τα οστά μέσω εξέτασης dna. Τα σενάρια που μέχρι στιγμής κερδίζουν είναι είτε να πρόκειται για σκελετό ανθρώπου που πνίγηκε στη θάλασσα πριν από αρκετό καιρό είτε για δολοφονία, με τους δράστες να πετούν το πτώμα στη θάλασσα και εκείνη να το ξεβράζει στη στεριά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments