Lifestyle

Master Chef πρεμιέρα Star: Η φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Πρεμιέρα για το ριάλιτι [vid&pic]

Master Chef πρεμιέρα Star: Η φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Πρεμιέρα για το ριάλιτι [vid&pic]
Master Chef πρεμιέρα Star: Όλα τα είχε το επεισόδιο της πρεμιέρας, με το ριάλιτι στοιχείο να είναι πολύ έντονο αλλά υπέροχα σκηνοθετημένο.

Master Chef πρεμιέρα Star: Το «Master Chef» επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας για τη φετινή χρονιά, με τους τρεις σεφ να μας υποδέχονται και το φανατικό κοινό να είναι καθηλωμένο, ανυπομονώντας για τις εξελίξεις του αγαπημένου τηλεοπτικού παιχνιδιού. Η έναρξη ωστόσο της διαδικασίας είναι πολύ καλά μελετημένη και το ριάλιτι στοιχείο πολύ έντονο αλλά υπέροχα σκηνοθετημένο.Όλα τα είχε το επεισόδιο της πρεμιέρας.

Ο παππούς και η γιαγιά από την Κρήτη, η κοπέλα από την Ολλανδία, ο καλογυμνασμένος και με πολλά τατουάζ σεφ Γιώργος από την Κρήτη και την Ολλανδία και πολλά βίντεο γύρω από την ζωή και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σ’ αυτή. Το συναίσθημα απογειώνεται και ο παππούς κλέβει την παράσταση. Ο νεαρός σεφ ετοιμάζει ένα πιάτο υπέροχα στημένο και τόσο γευστικό που καταφέρνει να κερδίσει τρία μεγαλοπρεπή «ναι».
Δείτε το βίντεο από το επεισόδειο της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του διαγωνισμού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία χιουμοριστική φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε με τους Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά να ποζάρουν στον φακό. Ο Ιωαννίδης είναι καθιστός σε καρέκλα και οι άλλοι δύο ακουμπούν στον ώμο του και οι τρεις πάντως είναι πολύ κομψοί, έτοιμοι για τη βραδινή πρεμιέρα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γνωστός για το χιούμορ του έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Επανένωση “γερασμένου” boyband των 90’s για μια και μόνο εμφάνιση. Καλή αρχή!». Από κάτω, τα likes και τα σχόλια από τους θαυμαστές τους και τους πιστούς θεατές του διαγωνισμού μαγειρικής έπεφταν βροχή, με τους περισσότερους να τους εύχονται καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments