Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης μεταγραφή: Η Μαγιόρκα ρώτησε Ιμπαγάσα για τον “ερυθρόλευκο” μπακ

Λεονάρντο Κούτρης μεταγραφή: Η Μαγιόρκα ρώτησε Ιμπαγάσα για τον “ερυθρόλευκο” μπακ
Λεονάρντο Κούτρης μεταγραφή: Πληροφορίες πριν προχωρήσει στην οποιαδήποτε κίνηση για τον Λεονάρντο Κούτρη φέρεται να ζήτησε η Μαγιόρκα.

Λεονάρντο Κούτρης μεταγραφή: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, με τις φήμες για τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις από τον Ολυμπιακό να έχουν πάρει “φωτιά”. Μια από τις περιπτώσεις αυτές αφορά και τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από το να μετακομίσει στην Μαγιόρκα. Ο Έλληνας μπακ μάλιστα αποτελεί τον διακαή πόθο της ισπανικής ομάδας. Αυτό γίνεται φανερό, όχι μόνο από το ότι οι Ισπανοί είχαν χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών και το καλοκαίρι αλλά και από το γεγονός πως φρόντισαν να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν για το ποιόν του.

Η Μαγιόρκα λοιπόν προτού κάνει την κίνηση της για τον Κούτρη, είχε φροντίσει να μάθει τα πάντα για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το “Φως των σπορ” μίλησε μεταξύ άλλων και με τον Άριελ Ιμπαγάσα ρωτώντας τον για τον 24χρονο αριστερό μπακ. Ο «Κάνιο» στους νησιώτες φέρεται να απάντησε χαρακτηριστικά: «Πάρτε τον με κλειστά μάτια και δεν θα χάσετε». Υπενθυμίζεται, πως οι Ισπανοί από τον Ιούλιο είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, το οποίο διατηρήθηκε και τον χειμώνα. Μάλιστα, οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο έμπειρος  παίκτης εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μαγιόρκα για τον δανεισμό του από τους “ερυθρόλευκους”. Στην Ισπανία μάλιστα μιλούν για δεδομένη συμφωνία, διότι κάμφθηκαν τα όποια προβλήματα και διαφωνίες υπήρχαν για τη ρήτρα αγοράς του καλοκαιριού και είναι θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ήθελε να μπει στο deal, οψιόν αγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ. Τελικά, μετά από συνεχείς επαφές των δύο ομάδων βρέθηκε λύση και πλέον ο Λεονάρντο φτιάχνει βαλίτσες για την Μαγιόρκα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζεται, πως ο Κούτρης πήγε στον Ολυμπιακό στις 28 Απριλίου 2017. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτώω συνδυάστηκε και με το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, το οποίο έγινε στις 25 Ιουλίου του 2017 σε έναν αγώνα για τα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με τελικό σκορ 1-3. Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017 έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε έναν εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ξάνθη, με τελικό σκορ 1-1. Στις 18 Νοεμβρίου του 2017 πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Σούπερ Λιγκ με μακρινό σουτ, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1 κόντρα στον Λεβαδειακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments