Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Η Μίλαν τίμησε τη μνήμη του θρύλου του ΝΒΑ [pics&vid]

Κόμπι Μπράιαντ: Η Μίλαν τίμησε τη μνήμη του θρύλου του ΝΒΑ [pics&vid]
Κόμπι Μπράιαντ Μίλαν: Φόρος τιμής πριν την έναρξη και στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τορίνο. Συγκινητικό video και δάκρυα στο "Σαν Σίρο".

Κόμπι Μπράιαντ: Τη μνήμη του «Black Mamba» και της 13χρονης κόρη του, Τζιάνα, που βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 σε δυστύχημα, όταν το ελικόπτερο που επέβαιναν κατέπεσε, τίμησαν οι οπαδοί της Μίλαν στην αναμέτρηση με την Τορίνο για το Κύπελλο Ιταλίας.

Στο “Σαν Σίρο” τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου έπαιζαν διάφορες εικόνες από την καριέρα και τη ζωή του Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος ήταν και φανατικός οπαδός των “Ροσονέρι”. Λίγο αργότερα μάλιστα, στο 24ο λεπτό (επειδή φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 24 σε όλη του την καριέρα) σήκωσαν ένα πανό που έγραφε “αναπαυτείτε εν ειρήνη Κόμπε και Τζιάνα, πάντα θα είστε μαζί”, με τους παίκτες να σταματούν να παίζουν για κάποια δευτερόλεπτα.

Για την ιστορία η Μίλαν αφιέρωσε και τη νίκη στον “Black Mamba”, αφού κατάφερε να επικρατήσει της Τορίνο, με 4-2, και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αν και χρειάστηκε να ισοφαρίσει με τον Τσαλχάνογλου στο τελευταίο λεπτό αρχικά και να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Εκεί η κλάση του Ιμπραϊμοβιτς μίλησε και το τελικό 4-2 επισφράγισε την πρόκριση των “ροσονέρι”.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Σαν Σίρο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments