Lifestyle

Μαρία Κορινθίου “Food n’ friends”: H γνωστή ηθοποιός μας δείχνει τις ικανότητές της και στη μαγειρικη [pic]

Μαρία Κορινθίου “Food n’ friends”: H γνωστή ηθοποιός μας δείχνει τις ικανότητές της και στη μαγειρικη [pic]
Μαρία Κορινθίου “Food n’ friends”: Η αγαπημένη ηθοποιός μαθαίνει τα μυστικά της ασιατικής κουζίνας, φτιάχνει γιακιτόρι και μας μαγεύει.

Μαρία Κορινθίου“Food n’ friends”: Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, στις 16:00, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαζί με τον Ηλία Φουντούλη υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Food n’ Friends» την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Κορινθίου, η οποία πέρασε από διάφορες μαγειρικές δοκιμασίες. Οι παρουσιαστές της εκπομπής έδειξαν το μαγειρικό τους μεγαλείο και τα μυστικά της Ασιατικής κουζίνας στην αγαπημένη ηθοποιό αλλά και τους τηλεθεατές. Η Μαρία Κορινθίου  έρχεται σε επαφή με υλικά της Ιαπωνικής κουζίνας, φτιάχνει γιακιτόρι, και μαθαίνει τα μυστικά του καλού ψησίματος.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, αναμένεται και το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσος και τον Ηλία Φουντούλη να υποδέχονται τον αεικίνητο Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναμένεται να σαρώνει τα πάντα στην κουζίνα, και να καταρρίψει όλα όσα ξέραμε για τη μαγειρική , φέρνοντας τη συνταγή στα μέτρα του με το χιούμορ που τον διακατέχει, προσπαθώντας να κερδίζει τους πάντες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments