Αθλητισμός

Super League βαθμολογία: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Στο -2 ο ΠΑΟΚ

Super League βαθμολογία: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Στο -2 ο ΠΑΟΚ
Super League βαθμολογία: Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά το τέλος των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Super League βαθμολογία: Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται και πάλι ο Ολυμπιακός, μετά το τέλος όλων των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. OΟι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 54 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ΠΑΟΚ (52 β.). Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έπεσε στη 2η θέση.

Οι Πράσινοι με τη νίκη τους αυτή στο ντέρμπι έφτασαν τους 37 βαθμούς και διατηρούν μόνοι στην 4η θέση. Η ΑΕΚ πέρασε με γκολ του Κρίστιτσιτς από το Περιστέρι και συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση με 41 βαθμούς. Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στη Θεσσαλονίκη, έφτασε τους 32 βαθμούς και εδραιώθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΟΦΗ και η Λάρισα έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Γεντί Κουλέ», με τους Κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να μένουν χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο ματς. Ο Bόλος νίκησε με 1-0 τη Λαμία και ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 25 βαθμούς. Η Λαμία έμεινε στους 24 πόντους και την 11η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιχνιδιών του Σαββάτου για την 22η αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

  • Βόλος – Λαμία 1-0
  • ΟΦΗ – Λάρισα 0-0
  • Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-1

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

  • Άρης – Πανιώνιος 2-0
  • Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1
  • Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0

Η βαθμολογία (μετά από 22 αγώνες):

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments