Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον Πάνο Κιάμο

Άσχημα τα νέα για τον Πάνο Κιάμο
Ο Πάνος Κιάμος, αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Fever G. μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Κατά καιρούς στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα ότι ο Πάνος Κιάμος και η σύζυγός του χωρίζουν και η σχέση τους περνάει κρίση, με τον τραγουδιστή μάλιστα να δηλώνει έξαλλος ότι αυτό δεν ισχύει. Ο τραγουδιστής η αλήθεια είναι ότι πάντα διατηρούσε χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα αισθηματικά του και τα οικογενειακά του.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της Real life ο τραγουδιστής παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου. Οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν – είναι μαζί από το 2003 και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά – ενώ άψογη παραμένει η μεταξύ τους σχέση, αφού εξακολουθούν να μένουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2003. Πέντε χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και λίγους μήνες μετά, γεννήθηκε η 12χρονη σήμερα κόρη τους, Λιάνα. Την ευτυχία τους συμπλήρωσαν ο γιος τους Βασίλης, που γεννήθηκε το 2010 και ο Κωνσταντίνος το 2012.

Ο Πάνος και η Ζαχαρούλα έφτασαν στην απόφαση του χωρισμού τον περασμένο Νοέμβριο, θέτοντας ως άμεση προτεραιότητα την αγάπη που έχουν για τα τρία παιδιά τους, ενώ έχουν ήδη υπογράψει και τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Fever G. μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments