Αθλητισμός

Εμρέ Μορ: Έβγαλε μάτια στου Ρέντη

Εμρέ Μορ: Έβγαλε μάτια στου Ρέντη
Εμρέ Μορ: Ο νεαρός Τούρκος έδειξε από την πρώτη του προπόνηση πως είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Εμρέ Μορ: Την περασμένη Κυριακή, ο Τούρκος εξτρέμ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Ο Μορ είχε την ευκαιρία να γνωρίσεις τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή τους. Ο Τούρκος εξτρέμ μαζί με τον Καφού τέθηκαν αμέσως στη διάθεση του Πέδρο Μάρτινς.

Ο Εμρέ Μορ είναι ο κλασικός ντριμπλέρ. Ο Τούρκος είναι κλασική περίπτωση παίκτη που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι που ο βασικός στόχος είναι να περνάς όποιον έχεις μπροστά σου. Και το έδειξε από τις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα. Ο νεαρός Τούρκος εξτρέμ έδειξε την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν από όσα έκανε ο Εμρέ Μορ στου Ρέντη. Ο νεαρός Τούρκος έδειξε από την πρώτη του προπόνηση πως είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μάλιστα οι Πειραιώτες εκείνο που έλεγαν είναι πως ανήκει στην κατηγορία των παικτών που ξεσηκώνουν την κερκίδα. Είναι από αυτούς που αρέσουν στον κόσμο με τις περίτεχνες ενέργειες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments