Ελλάδα

Εξάρχεια τώρα: Νέα αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή

Εξάρχεια τώρα: Νέα αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή
Εξάρχεια τώρα: Η αστυνομία πραγματοποιεί αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων.

Εξάρχεια τώρα: Άλλη μια αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην πλατεία της περιοχής. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. με έντονο οπλισμό βρίσκονται στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα στην επιχείρηση συμμετέχουν Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και της ομάδας “ΔΡΑΣΙ”.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ξαφνικά και άρχισαν να κάνουν ελέγχους στους θαμώνες της πλατείας. Ο στόχος ήταν να βρουν διακινητές ναρκωτικών που τον τελευταίο καιρό έχουν κατασκηνώσει εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι στην πλατεία έχουν γίνει θεσμός καθώς σχεδόν κάθε 24ωρες πραγματοποιείται μια επιχείρηση. Ωστόσο οι ναρκέμποροι είναι σαν τη Λερναία Ύδρα καθώς εμφανίζονται και πάλι. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, είχε βγει και σχετική ανακοίνωση για το συμβάν.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

“Στο πλαίσιο σταθερού προγράμματος δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, απογευματινές ώρες της 31-1-2020, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρείς (3) αλλοδαποί, την στιγμή που πωλούσαν ναρκωτικές ουσίες σε τοξικοεξαρτημένα άτομα.

Στην κατοχή τους καθώς και επιμελώς κρυμμένα σε παρακείμενο τοίχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-162- αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους (220) γραμμαρίων -21- αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη βάρους (10,4) γραμμαρίων Το χρηματικό ποσό των (45) ευρώ Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments