Lifestyle

Χριστιάννα Σκούρα: Από το GNTM2 στις τηλεοπτικές οθόνες των Κρητικών

Χριστιάννα Σκούρα: Από το GNTM2 στις τηλεοπτικές οθόνες των Κρητικών
Χριστιάννα Σκούρα: Το νεαρό μοντέλο μπορεί να έκανε αισθητή τη παρουσία της κατά το πέρασμά της στο GNTM2 ωστόσο σκοπό της όπως φαίνεται δεν ήταν το μόντελινγκ αλλά η ευκαιρία της στην ελληνική τηλεόραση.

Χριστιάννα Σκούρα: Ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του ριάλιτι μόδας του τηλεοπτικού σταθμού STAR, GNTM 2. Το όμορφο μοντέλο γονάτισε τους φωτογράφους που την απαθανάτιζαν στις δοκιμασίες και μαζί με αυτούς και τον ανδρικό πληθυσμό που απολάμβανε το αποτέλεσμα στην τηλεοπτική οθόνη. Η Χριστιάννα Σκούρα μπορεί στο τέλος να μην κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού, ωστόσο όπως φαίνεται τον πέτυχε τον σκοπό της.

Η 23χρονη σκοπεύει κάνοντας πρώτα την αρχή να κατακτήσει την ελληνική τηλεόραση βάζοντας μπροστά ένα πρότζεκτ που γνωρίζει πως μπορεί να υπηρετήσει. Η ευκαιρία να δούμε ξανά τη Χριστιάννα στο γυαλί δόθηκε από το ΚΡΗΤΗ TV, με το τηλεοπτικό κανάλι του Ηρακλείου να παραχωρεί χώρο στο όμορφο μοντέλο πιστεύοντας με σιγουριά πως η ευκαιρία αυτή θα φέρει αντίστοιχα άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού. Η 23χρονη διαθέτει όλα αυτά που χρειάζονται για να μαγνητίσει το γυαλί και να κατακτήσει όλους τους Κρητικούς. Το πανέμορφο πρόσωπό της σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές της καμπύλες αναμένεται να… γονατίσουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Η Χριστιάννα είναι βέβαιο πως έχει τον τρόπο να καθιερωθεί στον χώρο των μίντια. Μόνο.. σκούρα δεν είναι τα πράγματα για εκείνη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments