Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο και Μπρούνο στο Περιστέρι

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο και Μπρούνο στο Περιστέρι
Ολυμπιακός Ατρόμητο: Οι "Ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τη προετοιμασία τους για τον σημαντικό κυριακάτικο αγώνα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην υπολογίζει τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μπρούνο Γκασπάρ.

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Η “λευκή” ισοπαλία στη Λαμία επανέφερε τον προβληματισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού. Οι “Ερυθρόλευκοι” ήθελαν να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου από το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο το αμυντικό πλάνο της Λαμίας δεν άφησε περιθώρια για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

Οι Πειραιώτες αφήνουν γρήγορα πίσω τους την ισοπαλία με την ομάδα από τη Φθιώτιδα και στρέφονται άμεσα στο επόμενο παιχνίδι με το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να προετοιμάζεται για την προσεχή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο. Ζητούμενο για τον Πορτογάλο τεχνικό των “Ερυθρόλευκων” είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και η διατήρηση του συλλόγου στη κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερλιγκ.

Σε αυτή τη προσπάθεια ωστόσο εκτός θα τεθούν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο Γκασπάρ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Πέδρο Μαρτίνς αγωνιστικά προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα σχεδόν ίδια με αυτή που παρέταξε στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε εκ νέου τον Σα, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να έχει μπροστά του στην αμυντική γραμμή τους Ομάρ, Μπα, Σεμέδο και Τσιμίκα. Οι “Ερυθρόλευκοι” από εκεί και πέρα στο κέντρο θα παραταχθούν με τους Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, ενώ μπροστά τους θα βρεθεί ο Βαλμπουενά. Τέλος στην επίθεση ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει την τριπλέτα, Μασούρας – Σουντανί – Ελ Αραμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments