Lifestyle

Έβελυν Καζατζόγλου: H απόλυτη θεά του τζίντζερ

Έβελυν Καζατζόγλου: H απόλυτη θεά του τζίντζερ
Έβελυν Καζατζόγλου: Ήρθα από τη Σκωτία και έφερε το τζίντζερ δίνοντας του μια νέα διάσταση τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Έβελυν Καζατζόγλου: Και ποιος δεν ξέρει την πανέμορφη κοκκινομάλλα. Όποιος όμως δεν την ξέρει ήρθε η ώρα να την μάθει για τα καλά! Γεννήθηκε στη Σκωτία το καλοκαίρι του 1985 και από τα 16 της κιόλας χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει τι να σπουδάσει, πήγε στο Λονδίνο, όπου και τελείωσε Styling & Image Making. Αργότερα, στην Ελλάδα πια, το 2005 πήρε μέρος στον διαγωνισμό του περιοδικού Playmate. Αν και δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, από εκεί και μετά, άρχισε να γίνεται γνωστή στο ελληνικό κοινό, και να χτίζει σιγά σιγά την καριέρα της. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα και σπουδαία ονόματα του κόσμου της μόδας, όπως τον Jean Paul Gaultier, την Agent Provocateur, αλλά και την Diesel.

Στην πορεία μπήκε στη ζωή της και η τηλεόραση. Το μουσικό κανάλι Mad της έδωσε δική της εκπομπή το 2008, ενώ ένα χρόνο μετά, η Έβελυν δοκιμάστηκε και από τη ραδιοφωνική συχνότητα του καναλιού, με την ίδια πάλι επιτυχία. Συνεργάστηκε επίσης και με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, καθώς ήταν στην τηλεοπτική παρέα τους στο Φώτης και Μαρία Live από τη συχνότητα του Star.

Σήμερα η Έβελυν Καζατζόγλου θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του ελληνικού instagram εκεί όπου απαριθμεί τους χιλιάδες θαυμαστές της. Η εκπληκτική της ματιά σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο κορμί της δημιουργούν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, το οποίο με την κομψότητά της την απογειώνει. Αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους “έρωτες” του ανδρικού πληθυσμού της χώρας και όχι μόνο

Έχετε αμφιβολία;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments