Ελλάδα

Θεσσαλονίκη φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας
Θεσσαλονίκη φωτιά: Οι πυροσβέστες απομάκρυναν από την πολυκατοικία δύο ηλικιωμένες γυναίκες περίπου 70 ετών και τις μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Θεσσαλονίκη φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου σε κοινόχρηστο χώρο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Μαργαροπούλου στη δυτική Θεσσαλονίκη. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής έπειτα από κλήση που δέχθηκε, ήταν άμεση με τους οχτώ πυροσβέστες να καταφθάνουν στο σημείο με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Συγκεκριμένα οι πυροσβέστες απομάκρυναν από την πολυκατοικία δύο ηλικιωμένες γυναίκες περίπου 70 ετών και τις μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Τη μία γυναίκα την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, έπειτα από κλήση που δέχθηκε, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ πιθανολογείται ότι τη φωτιά προκάλεσε κάποια βλάβη σε μηχάνημα – συσκευή στον κοινόχρηστο χώρο. Ωστόσο τα ακριβή αίτιας της πυρκαγιάς θα διερευνήσει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται πως ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη το πρωί της ίδιας μέρας στην Αθήνα αυτή τη φορά όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, με τη φωτιά να βρίσκεται πολύ κοντά στα παραπλήσια κτίρια. Συγκεκριμένα, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα 5ου ορόφου στην οδό Πρωτέως. Μέσα στο διαμέρισμα που πήρε φωτιά ήταν εγκλωβισμένη μια ηλικιωμένη γυναίκα απεγκλωβίστηκε από την ταράτσα με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Ο ειδικός γερανός έκανε τη δουλειά, ενώ λίγο αργότερα οι πυροσβέστες επέστρεψαν με τον ίδιο τρόπο στην ταράτσα για να απεγκλωβίσουν ακόμα μια ηλικιωμένη, η οποία φώναζε για βοήθεια. Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους και η φωτιά δείχνει να είναι ελεγχόμενη.γυναίκα, η οποία πριν από λίγο απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments