Πολιτισμός

Ρόμπερτ Κόνραντ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Πρωταγωνίστησε στο «The Wild Wild West»

Ρόμπερτ Κόνραντ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Πρωταγωνίστησε στο «The Wild Wild West»
Ρόμπερτ Κόνραντ πέθανε: Ήταν γνωστός από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά The Wild Wild West από το 1965 έως το 1969.

Ρόμπερτ Κόνραντ πέθανε: Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο γνωστός ηθοποιός. Ο Ρόμπερτ Κόνραντ πέθανε λόγω καρδιακής ανεπάρκειας στο Μαλιμπού, έναν μήνα πριν από τα 85α γενέθλιά του, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Τζεφ Μπάλαρντ. «Έζησε μια όμορφη ζωή και ενώ η οικογένεια του είναι συντετριμμένη για την απώλεια, θα ζήσει για πάντα στις καρδιές τους» ανέφερε.

Είναι γνωστός για τον ρόλο του από το 1965 έως το 1969 στην τηλεοπτική σειρά The Wild Wild West, όπου ενσάρκωσε τον πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών James T. West.

Μετά την επιτυχία της σειράς, εμφανίστηκε σε άλλα τηλεοπτικά σόου ανάμεσά τους τα «The D.A., Assignment: Vienna», «Centennial» και «Baa Baa Black Sheep». Επίσης έκανε καριέρα και στον κινηματογράφο, παίζοντας μεταξύ άλλων στο spin-off «More Wild Wild West» και τα «Murph the Surf», «The Lady in Red» και «Samurai Cowboy». Η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2002 στην ταινία «Dead Above Ground».

Ο Κόνραντ ήταν και τραγουδιστής και ηχογράφησε τραγούδια στις δεκαετίες του 1950 και 1960 με το όνομα Μπομπ. «Υπάρχουν τρεις κύκλοι στην σοουμπίζ. Δεν σε ξέρουν, μετά σε λατρεύουν και μετά έχεις παραμείνει τόσον καιρό που σε μισούν. Τώρα τα ξεκινάω όλα από την αρχή», είχε πει το 1998, ενώ γύριζε το τότε καινούργιο σόου του «High Mountain Rangers». Είχε 18 εγγόνια και οκτώ παιδιά, που έκανε με την πρώην συζύγους του LaVelda Fann και Joan Kenlay.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments