Διεθνή

Ολλανδία εκρήξεις: Επιστολές – βόμβες εξερράγησαν σε ταχυδρομείο

Ολλανδία εκρήξεις: Επιστολές – βόμβες εξερράγησαν σε ταχυδρομείο
Ολλανδία: Σε επιφυλακή βρίσκεται η αντιτρομοκρατική έπειτα από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν το πρωί σε ταχυδρομείο της χώρας.

Ολλανδία: Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Ολλανδίας έπειτα τις δύο συνεχόμενες εκρήξεις που σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε ταχυδρομείο της χώρας. Οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε δέματα τα οποία κατά την είσοδό τους στα ταχυδρομεία έσκασαν αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο εντός των χώρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον ολλανδικό Τύπο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ούτε τραυματίες με τις εκρήξεις να σημειώνονται την ώρα που οι υπάλληλοι βρίσκονταν εκτός των χώρων που τοποθετήθηκαν τα δέματα. Οι βόμβες πυροδοτήθηκαν σε μικρή χρονική απόσταση η μία από την άλλη με τους δράστες να έχουν ως στόχο κεντρικό ταχυδρομείο της πόλης του Άμστερνταμ. Κατά την πρώτη έκρηξη δεν διαπιστώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ακολούθησε δεύτερη έκρηξη στο ίδιο γραφείο ταχυδρομικής υπηρεσίας στο Άμστερνταμ, πιθανόν από παγιδευμένη επιστολή, ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι αρχές ήδη διεξάγουν έρευνα προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους βάλουν στο σωστό δρόμο για την αναζήτηση των δραστών. Η τρομοκρατική ενέργεια έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των πολιτών του Άμστερνταμ, οι οποίοι περιμένουν αγωνιωδώς την εξέλιξη της υπόθεσης. Άπαντες ελπίζουν αυτό να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και όχι η αρχή μιας νέας τρομοκρατικής ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments