Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Δεν εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή του τελικού αν έρθει ο Γιαννακόπουλος”

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Δεν εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή του τελικού αν έρθει ο Γιαννακόπουλος”
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού αν βρεθεί στο γήπεδο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη. Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν να πάει στο γήπεδο για να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας είναι και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός φοβάται ότι η παρουσία του Γιαννακόπουλου στο ντέρμπι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην διεξαγωγή της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο σύλλογος του Πειραιά έβγαλε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του ματς αν παραστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Την ίδια ώρα αναφέρουν ότι κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει με τον Μιχάλη Κουντουρή όταν θα είναι γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής. Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments