Αθλητισμός

Τραϊανός Δέλλας: Προς Αίγυπτο ο Έλληνας τεχνικός

Τραϊανός Δέλλας: Προς Αίγυπτο ο Έλληνας τεχνικός
Τραϊανός Δέλλας: Στην Αίγυπτο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα, όπως όλα δείχνουν, ο Τραϊανός Δέλλας.

Τραϊανός Δέλλας: Βαλίτσες για Αίγυπτο φαίνεται πως ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της αιγυπτιακής Γουάντι Ντέγκλα. Ο Έλληνας πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, ταξίδεψε μάλιστα ήδη στο Κάιρο για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, Μαγκέντ και Ναντίμ Σαμί, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Εργοτέλη. Οι δυο πλευρές έχουν ήδη μιλήσει μια φορά και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο Δέλλας θα διαδεχθεί τον Τάκη Γκώνια, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Γουάντι Ντέγκλα από τον Ιούνιο του 2018. Στον αιγυπτικό σύλλογο αγωνίζεται και ο Βασίλης Μπούζας.

Την φετινή σεζόν η Γουάντι Ντέγκλα έχει απολογισμό στο πρωτάθλημα τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες ενώ βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας. Ο “Κολοσσός” ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις 9 Απριλίου 2013. Τότε, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του ως πρώτου προπονητή της ομάδας, στη θέση του Έβαλντ Λίνεν, δεν κατάφερε ωστόσο να αποτρέψει τον πρώτο υποβιβασμό στην ιστορία του συλλόγου.

Το καλοκαίρι του 2013 με απόφαση της νέας τότε διοίκησης των “κιτρινόμαυρων” ο Τραϊανός Δέλλας παρέμεινε προπονητής της ομάδας, στην προσπάθεια που ξεκίνησε από την περίοδο 2013-2014, στην τρίτη κατά σειρά εθνική κατηγορία εξασφαλίζοντας με σχετική ευκολία την άνοδο, ενώ συνέχισε και την επόμενη (2014-15), οδηγώντας την ΑΕΚ στην επιστροφή της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Παρά το γεγονός ότι παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου στο ξεκίνημα της περιόδου 2015-2016, τελικά στις 20 Οκτωβρίου 2015 υπέβαλε την παραίτησή του. Στις 4 Νοεμβρίου 2015 ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας του με τον Ατρόμητο Αθηνών, από τον οποίο αποχώρησε δέκα περίπου μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2016.  Από τις 12 Ιανουαρίου 2018 ως το 2019 ήταν προπονητής στην ομάδα του Παναιτωλικού, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments