Ελλάδα

Συμπλοκή με νεκρό στη Μενάνδρου: Βίντεο ντοκουμέντο από το συμβάν

Συμπλοκή με νεκρό στη Μενάνδρου: Βίντεο ντοκουμέντο από το συμβάν
Συμπλοκή με νεκρό στη Μενάνδρου: Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 13 προσαγωγές, την ώρα που στην περιοχή βρέθηκαν 13 κάλυκες και δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο - Ο νεκρός είναι ένας 23χρονος Αφγανός - Σοβαρά τραυματίας ένας 25χρονος.

Συμπλοκή με νεκρό στη Μενάνδρου: Το βίντεο για το οποίο μιλάμε παρουσιάζει την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό ενός 25χρονου ίδιας καταγωγής. Φαίνεται ξεκάθαρα ο πανικός που προκλήθηκε από τη συμπλοκή και αυτούς που συμμετείχαν, οι οποίοι έτρεχαν με ξύλα και ρόπαλα στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει κάνει 13 προσαγωγές και βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης για το ποιες από αυτές θα μετατραπούν σε συλλήψεις και ποιοι από τους εμπλεκόμενους θα μείνουν ελεύθεροι. Στην περιοχή εντοπίστηκαν και 13 κάλυκες αλλά και δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται. 

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό της φονικής συμπλοκής

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 12:50 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια και πυροβολισμούς. Ο απολογισμός ήταν ένας νεκρός 23χρονος Αφγανός και ένας σοβαρά τραυματίας ίδιας καταγωγής, ο οποίος γρήγορα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός“.

Υπήρξαν και άλλοι τραυματίες αλλά τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τη σύλληψη τους. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν “θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα”. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».

«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι, αν δεν τους δώσει χρήματα, θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.  

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής αναφέρει ότι «ήρθε μια ομάδα 20 ατόμων και ο ένας έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Από το άλλο στενό ήρθαν άλλα 15 άτομα όπου επίσης πυροβολούσαν. Είχαν ρόπαλα, τσεκούρια και μαχαίρια πάνω τους και έγινε μακελειό». 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments