Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης – Κώστας Σόμμερ: Συνεργασία για διάφορα projects πρότεινε ο γνωστός ηθοποιός

Άδωνις Γεωργιάδης – Κώστας Σόμμερ: Συνεργασία για διάφορα projects πρότεινε ο γνωστός ηθοποιός
Άδωνις Γεωργιάδης - Κώστας Σόμμερ: Ο γνωστός ηθοποιός έχει προτείνει στον υπουργό Ανάπτυξης να συνεργαστούν σε διάφορα επιχειρηματικά projects.

Άδωνις Γεωργιάδης – Κώστας Σόμμερ: Καθόλου απίθανο δεν είναι να δούμε μια συνεργασία που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ο Κώστας Σόμμερ φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να μιλήσουν για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή” οι δυο άντρες έχουν ήδη κάνει κάποιες συναντήσεις.

Για την ακρίβεια ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκε πρόσφατα στο υπουργείο Ανάπτυξης όπου είχε συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και σύμφωνα με πληροφορίες του πρότεινε συνεργασία για διάφορα θέματα. Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι πολιτικά ανήκει στο κέντρο. Στο παρελθόν έχει κατέβει σε εκλογικές αναμετρήσεις καθώς ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σόμμερ πρότεινε στον Άδωνι Γεωργιάδη κάποια επιχειρηματικά projects, τα οποία δεν είναι γνωστά. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός δρα πατριωτικά, προτείνοντας στον Υπουργό πολλά δυνατά επιχειρηματικά projects που θα τονώσουν την ελληνική οικονομία.

Κώστας Σόμμερ: Σύντομο βιογραφικό

Ο Κώστας Σόμμερ γεννήθηκε στις 17η Μάη 1975 και είναι ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το 2005, εμφανίστηκε στην ταινία του Hollywood Deuce Bigalow: European Gigolo, με πρωταγωνιστή τον Rob Schneider. Γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου και πέρασε τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα.

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Του αρέσουν τα extreme sports, η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το τζετ σκι, τα γρήγορα σκάφη, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Άλλα χόμπι του είναι το kickboxing, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις, ο στίβος και τα πυροβόλα όπλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments