Video

Ελένη Κοκκίδου: Έτσι πήρε τον ρόλο στην “Μουρμούρα”

Ελένη Κοκκίδου: Έτσι πήρε τον ρόλο στην “Μουρμούρα”
Ελένη Κοκκίδου: Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή "The 2Night Show" παραχώρησε η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha "Μην αρχίζεις την μουρμούρα".

Ελένη Κοκκίδου: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής “The 2Night Show” ήταν χθες βράδυ η ηθοποιός, Ελένη Κοκκίδου. Ο παρουσιαστής με τις ερωτήσεις του κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες που ουδείς γνώριζε για τη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού, αλλά και πως εκείνη έφθασε στο να υπογράψει και εν συνεχεία να συμμετάσχει στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Alpha, “Μην αρχίζει την μουρμούρα”.

«Όταν μου πρότειναν να παίξω στη Μουρμούρα τα ‘χασα, δεν το περίμενα. Και έμαθα εκ των υστέρων ότι η σεναριογράφος μας, η Έλενα Σολωμού, με ήξερε από το θέατρο και με εκτιμούσε σαν ηθοποιό και κάτι είδε, επέμεινε και με πήρανε. Είπα αμέσως “ναι” γιατί είδα το σενάριό της και μου άρεσε πάρα πολύ.

Μου άρεσε η ιδέα ότι θα είμαι μόνο μου με κάποιον άλλον, δεν “έπαιζε” το όνομα του κυρίου Αντωνίου ακόμα, δεν ήξερα με ποιον θα είμαι. Το σενάριο με τράβηξε πολύ και θα έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ, κωμωδία στην κάμερα, στην τηλεόραση. Προχθές κόψαμε την πίτα μας για το 2020 και γιορτάσαμε και τα εφτά χρόνια μουρμούρας. Είμαστε μια οικογένεια τόσα χρόνια μαζί. Απ’ ότι γνωρίζω μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου, θέλουν να συνεχίσει και του χρόνου» ανέφερε η Ελένη Κοκκίδου σχετικά με την τηλεοπτική σειρά όπου και πρωταγωνιστεί.

Για τον έρωτα στη ζωή της η Ελένη Κοκκίδου δεν κρύφτηκε απαντώντας άμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Πλησίασα στο να παντρευτώ, αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε. Αγαπώ τα παιδιά, αλλά δεν με στεναχωρεί που δεν έχω, έχω μάθει να ζω με αυτό. Ο έρωτας έπαιξε ρόλο στη ζωή μου και ακόμη παίζει. Δεν τελειώνει αυτό, φεύγει αφού σε θάψουν. Άλλο πράγμα ο έρωτας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments