Video

Γιώτα MasterChef αποχώρηση: “Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει”

Γιώτα MasterChef αποχώρηση: “Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει”
Γιώτα MasterChef αποχώρηση: «Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στον διαγωνισμό είναι να προσέχουν» δήλωσε η παίκτρια.

Γιώτα MasterChef αποχώρηση: Μία αρκετά δύσκολη δοκιμασία αντιμετώπισαν οι διαγωνιζόμενοι του διαγωνισμού μαγειρικής το βράδυ της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2020. Οι τρεις παίκτες που είχαν την χειρότερη απόδοση ήταν η Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδας Κουτσόπουλου, ο Ηλίας από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ο Ηρακλής από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι για να παραμείνουν στο MasterChef έπρεπε να ετοιμάσουν μια ομελέτα, ένα τηγανητό αυγό, ένα μελάτο και ένα αυγό ποσέ. Οι παίκτες είχαν συγκεκριμένο αριθμό αυγών που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, γεγονός που μεγάλωνε το βαθμό δυσκολίας της δοκιμασίας. Οι τρεις κριτές αποφάσισαν πως η Γιώτα, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από το MasterChef.

Η Γιώτα εμφανώς απογοητευμένη από την πρόωρη αποχώρησή της εκτόξευσε πυρά αγανάκτησης, μιλώντας για υποκρισία, τονίζοντας ότι όσοι μείνουν στο παιχνίδι πρέπει να “προσέχουν”. «Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάνε πραγματικά, γιατί είναι κρίμα. Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα να με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω», είπε η Γιώτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments