Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (13/02/20)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (13/02/20)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (13/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (13/02/20).

κριός

Θα διαπιστώσεις πως οι αλληλεπιδράσεις με τον εραστή σου έχουν περισσότερο βάθος και ζεστασιά. Αυτό που απολαμβάνετε μακριά από τα μάτια των άλλων θα φέρει μια ευχάριστη νέα σπίθα στη σχέση σας. Ο χρόνος που περνάτε απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου μόνο οι δυο σας, θα σας βοηθήσει ν’ ανανεωθείτε σε περισσότερα από ένα επίπεδα.

ταύρος

Ένα ερωτηματικό που κρέμεται πάνω από ένα ερωτικό σου θέμα και αφορά τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισής του, τώρα θα ξεκαθαρίσει περισσότερο. Αν πιστεύεις πως μια φιλία έχει τη δυνατότητα να γίνει κάτι περισσότερο, τότε τα επερχόμενα γεγονότα θα σου προσφέρουν ένα νέο επίπεδο εγγύτητας. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις πως ένα ερωτικό δίλημμα που σου προκάλεσε σύγχυση, θα τακτοποιηθεί.

δίδυμοι

Αν τα επαγγελματικά σου θέματα σ’ έχουν απορροφήσει τελευταία, τότε θα εκπλαγείς από την υποστήριξη που θα σου δείξει ο εραστής σου. Αν οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις ήταν πρόσφατα πηγή έντασης, τότε η επιθυμία του αγαπημένου σου να μοιραστεί τις ευθύνες σου, θα είναι χρήσιμη και καθησυχαστική. Μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε μαζί, πώς θα τα καταφέρετε.

καρκίνος

Μια αυξανόμενη αίσθηση εκτίμησης ή ευγνωμοσύνης ανάμεσά σας, θα γίνει ο καταλύτης για ακόμη βαθύτερη σύνδεση! Υπάρχει μια ευκαιρία για σένα και το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά με τρόπο που θα σας κάνει να νιώσετε ευτυχισμένοι και ζωντανοί. Θα εξετάσετε, το πώς συνδυάζεται η τύχη με τη μαγεία.

λέων

Θα σε συναρπάζει και ταυτόχρονα θα σε ανησυχεί ο τρόπος που η σχέση σου κινείται προς τα εμπρός, αυτό το διάστημα. Παρόλο που μπορείς να απολαύσεις τις άγνωστες πτυχές της, θα υπάρξει ένας μικρός φόβος για κάτι που προχωρεί πολύ γρήγορα ή με τρόπους που πρέπει να δεχτείς, χωρίς να σου δοθεί χρόνος για να σκεφτείς καλύτερα την κατάσταση. Χαλάρωσε και μην αντιστέκεσαι σε αυτό που βρίσκεται σε μια ευχάριστη διαδικασία μετασχηματισμού τώρα.

παρθένος

Η άφιξη ορισμένων οικονομικών ειδήσεων, θα διαδραματίσει θετικό ρόλο στην ανακούφιση και την εγγύτητα της σχέσης σου. Θα σηματοδοτήσει επίσης, την αρχή ενός καινούργιου ξεκινήματος στα θέματα σπιτιού ή στα οικογενειακά μέτωπα. Θα υπάρχουν οι συνηθισμένοι περιορισμοί… αλλά με τον αγαπημένο σου, θα καταστρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, με ηρεμία.

ζυγός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μία εκκολαπτόμενη σχέση, έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει. Αλλά εσύ επειδή θα επικεντρωθείς στις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις που έχεις έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα, δε θα το παρατηρήσεις. Εξέτασε αυτά που παίρνεις πολύ σοβαρά και τον τρόπο που μπορείς να επωφεληθείς επιτρέποντας στις καταστάσεις, να προοδεύουν με τον δικό τους τρόπο και χρόνο. Αλλά αν είσαι σε σχέση, μια ευχάριστη ανάπτυξη ξεδιπλώνεται τώρα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να καθίσεις πίσω, να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

σκορπιός

Αυτό που και οι δύο γνωρίζετε πως αποφεύγατε καιρό τώρα να εξετάσετε, θα νιώσετε την ανάγκη να το φέρετε στο τραπέζι για συζήτηση. Υπάρχει επίσης το ευχάριστο στοιχείο του ενθουσιασμού γύρω από ένα νέο ξεκίνημα που προσφέρεται τώρα – και ένας εξαιρετικός λόγος να νιώσεις ενθουσιασμένη, για ένα σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

τοξότης

Μια αυξανόμενη αίσθηση εγγύτητας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σε κάνει ν’ αλλάξεις τη στάση σου, αυτή τη στιγμή. Αν βλέπεις κάποιον με ένα καινούργιο και ενδεχομένως συναρπαστικό φως, αφέσου στην αίσθηση του άγνωστου και παρακολούθησε τις εξελίξεις. Το σύμπαν φαίνεται να εργάζεται σκληρά για λογαριασμό σου, για να φέρει μια πολύ αξιόλογη αίσθηση αγάπης, άνεσης και ικανοποίησης στο δρόμο σου. Αυτή την ευχάριστη πρόοδο, πρέπει να την αγκαλιάσεις και να μην την αμφισβητήσεις.

αιγόκερως

Οι συζητήσεις ή οι αντιδράσεις με τον αγαπημένο σου, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ευχάριστα βαθύτερες ή σημαντικές, αυτό το διάστημα. Αυτό προσφέρει τεράστιες δυνατότητες να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι σε μια ρομαντική κατάσταση, που πίστευες πως δεν είχες άλλη επιλογή από το να τη δεχτείς. Μπορεί να υπάρχει κάτι καθησυχαστικό και εμπνευσμένο στον ευέλικτο τρόπο που κινείται… εκεί που πίστευες πως δε θα συνέβαινε. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης θα είναι, πως να συγκεκριμένο σχέδιο που έπρεπε να αφήσετε στην άκρη με το ταίρι σου, θα μπορέσει να μπει σε εφαρμογή.

υδροχόος

Αν ένιωθες πως δεν σε εκτιμούσε πρόσφατα ο αγαπημένος σου, τότε φαίνεται να αισθάνεσαι καθησυχασμένη τώρα, για τον ουσιαστικό ρόλο που παίζεις στη ζωή του. Μπορεί να είχες αναλάβει ανεπιφύλακτα κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις και να επιθυμούσες την ευγνωμοσύνη ή την εκτίμησή του. Όμως οι προσπάθειές σου, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Προετοιμάσου, να σε λούσει με απεριόριστη αγάπη, έπαινο και λατρεία.

ιχθύες

Με την καθησυχαστική πρόοδο στην ερωτική σου ζωή, έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς περισσότερες από μία ρομαντικές ευκαιρίες. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια κίνηση ή να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρησιμοποιήσεις την καλή σου τύχη, και να κάνεις μια συζήτηση που έχει ήδη καθυστερήσει να γίνει με το ταίρι σου. Βρίσκεσαι στο αποκορύφωμα ενός συναρπαστικού κύματος, στα ερωτικά σου τώρα. Ας το να σε πάει κάπου ευχάριστα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments