Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος κλήρωση: Στις 20 Φεβρουαρίου τα ζευγάρια των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδος κλήρωση: Στις 20 Φεβρουαρίου τα ζευγάρια των ημιτελικών
Κύπελλο Ελλάδος κλήρωση: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης περιμένουν ένα εκ των ΑΕΚ ή Παναιτωλικού για να ολοκληρωθεί το καρέ των ομάδων που θα βρεθούν στη κληρωτίδα για τα ημιτελικά του θεσμού.

Κύπελλο Ελλάδος κλήρωση: Μετά τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό χθες ήταν η σειρά του Άρη να τσεκάρει το εισιτήριο του για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Οι τρεις ομάδες πλέον περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – Παναιτωλικός προκειμένου να μάθουν τη τελική τετράδα που θα τεθεί αντιμέτωπη σε ζευγάρια με στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου.

Σε ανακοινώσεις αναμένεται να προβεί αύριο η επιτροπή κυπέλλου για την κλήρωση των ημιτελικών του θεσμού και η ημερομηνία διεξαγωγής της θα είναι η 20ή Φεβρουαρίου. Εκεί θα βρεθούν τέσσερα μαγικά “χαρτάκι” των ομάδων που θα διεκδικήσουν το κύπελλο Ελλάδος. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης και ένας εκ των ΑΕΚ ή Παναιτωλικό αναμένεται να δημιουργήσουν δύο νέα εκρηκτικά ζευγάρια τα οποία θα μονομαχήσουν για το εισιτήριο και την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά επικρατώντας τόσο στη Τούμπα όσο και στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού. Το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη βρήκε νικητές τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα με 2-0, ενώ στον επαναληπτικό το τέρμα του Σφιντέρσκι εξαφάνισε κάθε πιθανότητα των “Πράσινων” να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, αν και δυσκολεύτηκε εντούτοις κατάφερε να περάσει στην ημιτελική φάση. Το 0-0 στη Λαμία άφησε τη πρόκριση ανοιχτή στο Φάληρο, ωστόσο εκεί αν και βρέθηκε πίσω με αντεπίθεση διαρκείας πανηγύρισε την πρόκριση στους “4” του θεσμού. Τέλος, ο Άρης πανηγύρισε τη πρόκριση μακριά από το γήπεδο του επικρατώντας του Ατρομήτου με 1-0 χάρις το τέρμα του Λάρσον!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments