Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Ο Άγιος Βαλεντίνος της Ελλάδας έχει πρόσωπο

Χριστίνα Μπόμπα: Ο Άγιος Βαλεντίνος της Ελλάδας έχει πρόσωπο
Χριστίνα Μπόμπα: Η εκρηκτική σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει κάθε δικαίωμα να συγκαταλέγεται στις εκπροσώπους της ελληνικής ομορφιάς.

Χριστίνα Μπόμπα: Και ποιος δεν θα ήθελα η… Βαλεντίνα του να είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ξέρει πως με ένα της κλικ μπορεί να προκαλέσει σεισμό στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς η απλότητα και ο αισθησιασμός που κρύβει το βλέμμα της είναι στοιχεία που δύσκολα μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί το πρώτο θέμα της στήλης. Το προσωπικό της Instagram καθημερινά βομβαρδίζεται από νέους ακόλουθους που αναζητούν το καταφύγιο της απαθανατίζοντας το θεσπέσιο κορμί της. Λίγες ημέρες πριν η Χριστίνα θέλησε να κάνει ένα… ζέσταμα για τον Άγιο Βαλεντίνο εκτοξεύοντας τον ερωτισμό στα ύψη.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, χαρακτήρισε τον Φλεβάρη ως τον πιο ερωτικό μήνα και με αφορμή αυτόν τον χαρακτηρισμό ανέβασε μερικές από τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram. Η Χριστίνα ποζάρει φορώντας εντυπωσιακά εσώρουχα και lingerie και κρατά στα χέρια της ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο κόβοντας την ανάσα των χιλιάδων ακολούθων της που προσπαθούν να κρατηθούν ψύχραιμοι.

Τα παρακάτω κλικ αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά πως η Χριστίνα Μπόμπα είναι γεννημένη για να βάζει “φωτιά” στον ανδρικό πληθυσμό. Μόνο που ο τυχερός της υπόθεσης δεν είναι άλλος από τον Σάκη Τανιμανίδη!

Καλό Άγιο Βαλεντίνο να έχουμε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments