Πολιτική

Λευτέρης Αυγενάκης επίσκεψη στη Ρόδο: Μνημόνιο συνεργασίας σχετικά με κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων

Λευτέρης Αυγενάκης επίσκεψη στη Ρόδο: Μνημόνιο συνεργασίας σχετικά με κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων
Λευτέρης Αυγενάκης επίσκεψη στη Ρόδο: Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα παραστεί σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου θα παρακολουθήσει τον αγώνα Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο, Ρόδος-Ηράκλειο.

Λευτέρης Αυγενάκης επίσκεψη στη Ρόδο: Ο υφυπουργός Αθλητισμού πραγματοποιεί σήμερα και αύριο 14 και 15 Φεβρουαρίου 2020, διήμερη επίσκεψη στη Ρόδο με απώτερο σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας για κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Ειδικότερα ο κ. Αυγενάκης νωρίς το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και ακολούθως με το Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη για να συζητήσουν τα επιμέρους θέματα. 

Στη συνέχεια της συνάντησης θα υπογραφεί από κοινού “Μνημόνιο Συνεργασίας” με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την παροχή τεχνογνωσίας προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου για κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Σημειώνεται επίσης πως σήμερα 14 Φεβρουαρίου ο κ. Αυγενάκης θα παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ενώ αύριο 15 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. θα παρακολουθήσει τον αγώνα Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο, Ρόδος-Ηράκλειο, στο «Βενετόκλειο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments