Video

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 7: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 14/2 – Η Βάλια συλλαμβάνεται

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 7: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 14/2 – Η Βάλια συλλαμβάνεται
Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 7: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (14/02/2020) στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 7: Η Βάλια επιχειρεί να ανοίξει το παλιό της σπίτι για να το ανακαινίσει. Όμως αποδεικνύεται ότι έχει γίνει αποθήκη λαθραίων τσιγάρων και καθώς κανείς δεν υποπτεύεται τον Σταύρακα, ο Περίανδρος υποδεικνύει την Βάλια ως ένοχη και ο αστυνόμος την συλλαμβάνει. Μαζί της συλλαμβάνει ως συνεργό της και έναν άσχετο νεαρό που τη ρωτάει προς τα που είναι το δημαρχείο, γιατί απλούστατα έρχεται να πιάσει δουλειά στο δημαρχείο.

Στο πλευρό της Βάλιας σπεύδουν να την στηρίξουν δύο άντρες, ο Μάνος και ο Δημήτριος. Ο Φατσέας, προσπαθώντας να προσεγγίσει ξανά τη Σταυρούλα, δέχεται δουλειά στην υπηρεσία ανακύκλωσης του Δήμου και σαν νεόκοπος φανατίζεται με την ανακύκλωση.

Δείτε πλάνα από το σημερινό επεισόδιο

Σήμερα στην εκπομπή της Φαιής Σκορδά προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο. Δείτε τα παρακάτω.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο. Άλλωστε για την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρουργός που έτυχε να περνάει απ’ το χωριό. Η Χαρά, όμως, με τη βοήθεια και του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου. Μια νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments