Αθλητισμός

Ξάνθη – Λαμία 0-0

Ξάνθη – Λαμία 0-0
Ξάνθη - Λαμία: Στο 0-0 έμειναν Ξάνθη και Λαμία στα Πηγάδια, για την 24η αγωνιστική της Super League. Απομακρύνεται η έκτη θέση για την ομάδα της Θράκης.

Ξάνθη – Λαμία: Έπειτα από κακό ματς, χωρίς φάσεις και χωρίς καλό ποδόσφαιρο, Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο 0-0. Ούτε οι γηπεδούχοι αλλά ούτε και οι φιλοξενούμενοι έκαναν κάτι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Για να βρουν το γκολ που θα τους οδηγούσε πιο κοντά στον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να ανεβούν στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αντιθέτως, άφησαν τον χρόνο να περνάει, παίζοντας κυρίως με φόβο για να μη δεχτούν γκολ.

Και ο χρόνος έφτασε έως το 75′, όταν το παιχνίδι πια άνοιξε και αναζήτησαν και οι δύο το γκολ.

Αρχικά η Λαμία, η οποία το… άγγιξε πρώτη. Με ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ του Σάλιακα που έφυγε μόνος από τη μεσαία γραμμή, έφτασε μέχρι την περιοχή της Ξάνθης, αλλά πλάσαρε πάνω στον Αμπάντ. Λίγο αργότερα, στο 85′ ο Τζουρίτσκοβιτς σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και να περνάει παράλληλα με τη γραμμή.

Οι Ακρίτες πίεσαν στο τέλος για το γκολ της νίκης, διαμαρτύρονταν σε κάθε… πέσιμο μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σημειώνεται, πως η Ξάνθη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με έντεκα τελικές (οι τρεις στην εστία) και 62% ποσοστό κατοχής μπάλας. Η Λαμία είχε πέντε τελικές, οι τρεις στην εστία, με ποσοστό κατοχής μπάλας 38%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments