Αθλητισμός

Νίκος Ζήσης ΑΕΚ: “Χαίρομαι που έβαλα ένα λιθαράκι στην κατάκτηση του Κυπέλλου”

Νίκος Ζήσης ΑΕΚ: “Χαίρομαι που έβαλα ένα λιθαράκι στην κατάκτηση του Κυπέλλου”
Νίκος Ζήσης ΑΕΚ: Ο έμπειρος γκάρντ μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου με την Ένωση.

Νίκος Ζήσης ΑΕΚ: Πριν λίγο καιρό ο έμπειρος αθλητής πήρε την επιλογή να επιστρέψει στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που ο επαναπατρισμός μπήκε στο μυαλό του υπήρχε μόνο η ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” χτύπησαν την πόρτα του Ζήση προκειμένου να καλύψει το κενό του Χάουρντ Σαντ Ρος. Ο 36χρονος είπε το “ναι” και με το “καλημέρα” έγινε σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του κόουτς Παπαθεοδωρου.

Μετρώντας μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα, ο Νίκος Ζήσης αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το τρόπαιο με την ΑΕΚ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο έμπειρος παίκτης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και δεν έκρυψε τη χαρά του που η επιστροφή του στην Ένωση συνδυάστηκε με έναν τίτλο. «Κάθε τίτλος είναι σημαντικός. Χαίρομαι για όλους στην ΑΕΚ.

Για μένα προσωπικά ήταν ένα μεγάλο κίνητρο όταν με πήρε η ΑΕΚ τηλέφωνο. Όλα ήρθαν ξαφνικά. Από την πρώτη ημέρα ένιωσα πολύ καλά, ένιωσα το καλωσόρισμα όλων. Χαίρομαι που έβαλα το λιθαράκι μου σε ένα ακόμη τίτλο της ΑΕΚ. Δεν ήταν από τα καλύτερά μου παιχνίδια που έχω παίξει. Ο Ρέι έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα. Ήταν ένα κακό ματς, πολλές χαμένες βολές. Νομίζω άξια το πήραμε. Το Κύπελλο το αφιερώνω στα παιδιά και την γυναίκα μου. Είναι στη Θεσσαλονίκη, ξέρω με βλέπουν, τους αγαπώ πολύ», ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments