Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [17/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [17/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (17/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (17/02/20).

κριός

Το να είσαι πρόθυμη να ενισχύσεις τις παθιασμένες προσπάθειές σου στο όνομα της αγάπης, θα αποδώσει υπέροχα τώρα. Μην πιστέψεις πως δε θα έχεις να λαβαίνεις από αυτά που προσφέρεις ή πως η οποιαδήποτε προσπάθειά σου θα είναι χάσιμο χρόνου. Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές για να συμβούν όμορφα πράγματα στη σχέση σου. Στην πραγματικότητα, οι πιο μικρές στοργικές χειρονομίες, είναι αυτές που μετράνε περισσότερο.

ταύρος

Αν θέλεις ν’ ανοιχτείς σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο και να του εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, μη το αναβάλλεις πιστεύοντας πως δεν είναι απαραίτητο. Μη βάζεις εμπόδια και μη καθυστερείς αυτή τη συζήτηση μαζί του. Γιατί κι εκείνος θέλει για σένα το καλύτερο και έχει τα ίδια συναισθήματα με τα δικά σου.

δίδυμοι

Αυτό που δίνεις επικοινωνιακά ίσως να μη το λάβεις αυτό το διάστημα. Αλλά μην απογοητεύεσαι. Αν ο αγαπημένος σου δε θέλει να μιλήσει τώρα, τότε το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε, είναι να κάνεις υπερβολικές προσπάθειες. Αν θέλεις πραγματικά να τον ενθαρρύνεις ν’ ανοιχτεί, γίνε ο ακροατής που χρειάζεται. Αυτή η στάση σου, μπορεί να τον εκπλήξει ευχάριστα.

καρκίνος

Μην φέρνεις το ταίρι σου σε θέση να πάψει να είναι ειλικρινής μαζί σου από δω και στο εξής. Η αντίδρασή σου σε κάτι που είπε αθώα αλλά ειλικρινά, θα μπορούσε να είναι λίγο υπερβολική και θα τον κάνεις να είναι πιο επιφυλακτικός στο μέλλον. Ξέρεις ότι αυτό, δεν είναι κάτι που θέλεις. Σίγουρα, δεν μπορείς παρά να πεις αυτό που νιώθεις… αλλά απαιτώντας να το «βουλώσει», δεν βοηθάει με κανένα τρόπο και ειδικά τώρα.

λέων

Είναι μάλλον αντίθετο από την προσωπικότητά σου να συμπεριφέρεσαι σα να θέλεις να κρατάς αποστάσεις, αλλά θα στέλνεις ένα τέτοιο vibe τώρα. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να απομακρύνεις κανέναν, με τη στάση σου θα το καταφέρεις. Ό, τι και αν σε κάνει να «θέλεις να είσαι μόνη», μην αποκλείεις την πιθανότητα να γίνει πιο βαθιά και ουσιαστική η σχέση σου , αν αφήσεις το ταίρι σου να είναι ο ώμος που θ’ ακουμπήσεις ή το αυτί που θα ακούσει ό,τι σε προβληματίζει αυτή τη στιγμή.

παρθένος

Μπορεί να φαίνεται πως γίνονται σημαντικές και γρήγορες αλλαγές στα ερωτικά σου τώρα. Ωστόσο, ακόμα και αν κάποιες έχουν τη μορφή εκπλήξεων, δεν θα είναι δυσάρεστο το αποτέλεσμα. Ένα ρομαντικό σχέδιο, μπορεί να μην εφαρμοστεί με τον τρόπο που θέλεις. Αλλά οποιαδήποτε απογοήτευση νιώσεις γι’ αυτό, να ξέρεις πως θα πετύχεις την πρόοδο που επιθυμείς, αν αγωνιστείτε γι’ αυτό, μαζί με το ταίρι σου.

ζυγός

Θα υπάρξουν περισσότερα από ένα πλεονεκτήματα αν αξιολογήσεις την ερωτική σου ζωή τώρα. Μπορεί οι προβληματισμοί σου να μην αφορούν τον εντοπισμό κάποιων λαθών σ’ αυτή. Θα εκπλαγείς με τον τρόπο που θα ανακαλύψεις πως είσαι πρόθυμη να πειραματιστείς περισσότερο με το ταίρι σου τώρα.

σκορπιός

Η αναζωογόνηση της σχέσης σου, δεν πρέπει να απαιτεί σημαντική σκέψη ή τεράστια προσπάθεια. Θα κερδίσεις πολλά αν στραφείς στο παρελθόν και δεις τι σε είχε εμπνεύσει κι ενθουσιάσει τότε στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη τότε μπορεί να επισκεφτείς ξανά τα μέρη, που στο παρελθόν είχες νιώσει έρωτα για κάποιο άτομο.

τοξότης

Ακόμα κι αν έχεις μια έξαρση εμπιστοσύνης αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλά οφέλη για τη σχέση σου, αν παραμείνεις προσγειωμένη. Μπορεί να πιστέψεις ότι η έπαρση της αυτοπεποίθησής σου, είναι το πιο ελκυστικό σου πλεονέκτημά, αλλά η αυθεντικότητά σου, είναι πολύ πιο σέξι. Αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις να γυρίσουν κεφάλια στο πέρασμά σου, τότε αυτή, θα είναι κάτι περισσότερο από αρκετό.

αιγόκερως

Τα μικρά πράγματα που κάνεις στο όνομα της αγάπης θα επιφέρουν πιο βαθύ αποτέλεσμα. Κάτι που λες ή κάνεις γιατί πιστεύεις πως είναι απαρατήρητο να το ακούσει ο αγαπημένος σου, θα τον αγγίξει βαθιά – ή θα τον συγκινήσει. Πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν στα ερωτικά σου. Το να γνωρίζεις ότι μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει περισσότερο ερωτευμένο μαζί σου, χωρίς δραματικές χειρονομίες από πλευράς σου, είναι μόνο ένα από αυτά.

υδροχόος

Θα θελήσεις να ανταποδώσεις τη στοργή και την αγάπη που σου δείχνει ο αγαπημένος σου τώρα. Αυτό το στιλ συναισθηματικής ανταλλαγής, θα μπορούσε να αυξηθεί σε τέτοιο σημείο, που οι ευγενικές ή φαινομενικά αβλαβείς χειρονομίες να μετατραπούν σε κάτι ζεστό και καυτό, πολύ γρήγορα.

ιχθύες

Είναι μια εποχή που μπορεί να κάνει διάλειμμα η διαίσθησή σου και να εμπιστευτείς αυτά που βλέπουν τα μάτια σου, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αυτό που βλέπεις να εκδηλώνεται και ίσως να ανατρέπεται, είναι η πραγματική σύνδεση ανάμεσά σας. Μην πείσεις τον εαυτό σου ότι πρέπει να κοιτάξεις πιο βαθιά για να δεις τι ενισχύσει περισσότερο το δεσμό που έχεις με το ταίρι σου. Έχεις πάψει να τα παρεξηγείς όλα – και μάλλον αυτό σε ανακουφίζει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments