Διεθνή

Rosario Dawson: Αποκάλυψε ότι είναι bisexual

Rosario Dawson: Αποκάλυψε ότι είναι bisexual
Rosario Dawson: Η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι bisexual χωρίς ωστόσο να έχει κάνει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου Πηγή: www.lifo.gr

Rosario Dawson: Η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της, οι οποίες είχαν ξεκινήσει το 2018. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει όταν η 40χρονη Rosario Dawson έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για τον εορτασμό του Pride. 

Μιλώντας στο περιοδικό «Bustle», η διάσημη ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη μετά την ανάρτησή της. «Πριν δυο χρόνια είχα ανεβάσει στο Instagram ένα post για τον εορτασμό του μήνα Pride. Όλοι έλεγαν ότι έκανα come out. Δεν ήταν, όμως, αυτό. Δηλαδή, δεν είναι λάθος, αλλά δεν έκανα τότε come out. Εννοώ ότι το κάνω τώρα!» ανέφερε.

Η ίδια βέβαια εξήγησε πως δεν έχει κάνει ποτέ σχέση με άτομο του ίδιου φύλου: «Δεν έχω υπάρξει σε τέτοια σχέση, άρα δεν έμοιασε ποτέ ως αυθεντικό κάλεσμα σε μένα». Μάλιστα αρκετές ειναι οι φορές που τα media έχουν «συνδέσει» τη Rosario με γυναίκες συντρόφους, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κανένας μόνιμος δεσμός με άτομο του ιδίου φύλου. Η διάσημη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή ακτιβίστρια για θέματα που αφορούν την βία κατά των γυναικών, την φτώχεια, τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και όχι μόνο. Η ηθοποιός από το 2018 είναι ζευγάρι με τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Cory Booker.

H Ροζάριο Ντόσον έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως τα Sin Sity 2, Rent, Alexander the Great, Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief και Death Proof. Γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 1979 στη Νέα Υόρκη και απέκτησε τα εξωτικά χαρακτηριστικά της από την πολυεθνική κληρονομιά της. Οι προγονοί της κατάγονται από το Πουέρτο Ρίκο, την Ιρλανδία και την Κούβα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments