Πολιτική

Στέλιος Πέτσας: Η απάντησή του στους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα

Στέλιος Πέτσας: Η απάντησή του στους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα
Στέλιος Πέτσας: " Όσα προστατεύει το Σύνταγμά μας, δεν υπάρχουν στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας.

Στέλιος Πέτσας: Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στον απόηχο της δήλωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «αρμούς της εξουσίας». «Ο κ. Τσίπρας συνέχισε σήμερα τα ψέματα. Παλιά του τέχνη, κόσκινο. Ισχυρίστηκε ότι η ανατριχιαστική δήλωσή του για έλεγχο όλων των ”αρμών της εξουσίας”, δήθεν αφορούσε μόνο την εκτελεστική», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα:

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε σήμερα τα ψέματα. Παλιά του τέχνη, κόσκινο. Ισχυρίστηκε ότι η ανατριχιαστική δήλωσή του για έλεγχο όλων των «αρμών της εξουσίας», δήθεν αφορούσε μόνο την εκτελεστική. Μόλις πριν λίγες μέρες, όμως, είχε στραφεί εναντίον της Δικαιοσύνης, των Ανεξάρτητων Αρχών, των Μέσων Ενημέρωσης και τελικά, του ίδιου του Συντάγματος. Αυτό επιβεβαίωσε και ο κ. Πολάκης, ο οποίος στοχοποίησε με ανάρτησή του την Τράπεζα της Ελλάδας. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι όσα προστατεύει το Σύνταγμά μας, δεν υπάρχουν στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί μιλώντας στον “Alpha” ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερωτηθείς για την αναφορά του στους «αρμούς της εξουσίας», επανέλαβε ότι μίλησε για την εκτελεστική εξουσία.

«Έκανα απολύτως σαφές και αναφέρθηκα στο ναρκοθετημένο πεδίο που βρήκαμε στη δημόσια διοίκηση με το κομματικό κράτος, σε ελεγκτικούς μηχανισμούς με κυκλώματα διαφθοράς και διαπλοκής, ένα κράτος λάφυρο που δημιούργησαν τα κόμματα εξουσίας το προηγούμενο διάστημα και εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό το έργο μας στην τετραετία» είπε και συνέχισε:

«Μιλάνε αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία επειδή έκαναν το κράτος λάφυρο και τώρα κάνουν τα ίδια. Σήμερα έχουμε μια συσσωρευμένη εμπειρία, γιατί δεν αρκεί να έχεις τη βούληση αλλά πρέπει να ξέρεις και πώς θα εφαρμόσεις το κυβερνητικό σου σχέδιο», ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι έχει τονίσει πως «τρία είναι τα συστατικά με τα οποία μπορείς πράγματι να χτυπήσεις το κράτος της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας: κανόνες διαφάνεια, αξιοκρατία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments