Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Συναγερμός» για να μη γίνει το παραμικρό στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Συναγερμός» για να μη γίνει το παραμικρό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι των πρωταθλητών είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να μη γίνει το παραμικρό στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Αυτό το ματς αναμένεται να κρίνει πολλά στη φετινή μάχη του τίτλου. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να περάσουν και πάλι στην κορυφή, ενώ οι Πειραιώτες έχουν το προβάδισμα και δεν θα ήταν καταστροφικό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Κάτι που δυστυχώς δεν είναι δεδομένο είναι να κυλήσουν όλα ομαλά.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι σε εγρήγορση για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό στην Τούμπα και θα μπορούσε να βάλει σε περιπέτειες την ομάδα στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν αποφασίσει να λάβουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και σήμερα ή το αργότερο αύριο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Μπαίνει δίχτυ προστασίας στην Τούμπα

Ένα από τα πρώτα μέτρα είναι το δίχτυ που θα τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες του γηπέδου, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να υπάρξει καμία πιθανότητα τιμωρίας της ομάδας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φοβούνται πως με την πρώτη ευκαιρία κάποιου «παραστρατήματος» μπορεί να υπάρξει διακοπή και για αυτό το λόγο θα υπάρξει σχετική οδηγία και στους οργανωμένους, οι οποίοι θα κληθούν να προστατέψουν την ομάδα τους από κάποιους ανεγκέφαλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments